A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Eniştenin Arçelik bulaşık makinası (Arçelik sevdalası adam herşeyi Arçelik almış).su akıtıyormuş bir kaç kere yaptırmış ama artık makinadan memnün değiller.Yeni makine almak istiyorlar 2000-2500 tl civarı ben hepsi buradadan baktım hoover bulaşık makinelerini gördüm.bu marka bulaşık makinasında iyimidir tavsiye edermisiniz.eğer tavsiye etmiyorsanız başka marka modelde olabilir.ustalardan yardım bekliyorum.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
enişte bu sefer Arçelik istemiyor. Yakın zamanda Arçelik çamaşır makinası aldı hiç memnun değiller.çok sesli çalışıyormuş ve sıkmada yerinden oynayıp öne geliyormuş servis gelip normal deyip gidiyormuş.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
enişte bu sefer Arçelik istemiyor. Yakın zamanda Arçelik çamaşır makinası aldı hiç memnun değiller.çok sesli çalışıyormuş ve sıkmada yerinden oynayıp öne geliyormuş servis gelip normal deyip gidiyormuş.
Makinanın bir tarafını dayayın diğer tarafına bezi sıkıca kıvırıp sokun. Yeni makinanın yürümesi saçma muhtemelen yer yamuk olduğu için teraziye alamamışlardır.

Diridiri06 Çevrimdışı

Diridiri06 

Süper Üye
7 Eki 2019
519
33
Bi arkadaş arçelik bulasık makinası bölümünde calısıyor alacaksan altus al icine yerli parça takıyoruz arçelik olanların içi çin malı dedi istersen tam model de sorarım

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

2 ay önce aldık Arçelik ürünü, içişleri bakanından geçer not aldı... :ok

Geri
Üst Alt