Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Rabbim hepimizden razı olsun.Sağolun hocam Allah razı olsun
Nerede takılır, ne sorun yaşarsanız yazın lütfen.
teknovest ustacım modele özgü sizin bir negatif görüşünüz varmıdır?
Rabbim hepimizden razı olsun.Sağolun hocam Allah razı olsun
selamlar altus %8 indirimi bulamadım 1185 yardımcı olabilirmisinzAslında seg alacaksam gg de 1250 5 program li 75tl puanıyla gri renk var onu alabilirim yada suanda yüzde 8 indirimli Altus 5 program 1185 artı 75tl puanlı var ikisi arasında kaldım
Sanırım dün son gündü GittiGidiyor Teknosa mağazasındaydiselamlar altus %8 indirimi bulamadım 1185 yardımcı olabilirmisinz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
18 yıllık arçelik 6030 bulaşık makinasını değiştirme zamanım geldi.2 yıldır bardaklarda leke bırakıyor.hesaplı bir makina bakıyorum.vestel veya altus gibi.
aynı motor, aynı kazan, aynı plastik aksam, aynı gövde, aynı tasarım, eee daha ne kaldı geriyeYeni konu açmaktansa buradan devam edelim diye düşünerek yazıyorum. Vestfrost VF BM 5001 hala çok uygun fiyatlı ve 5 programlı olması da cezbedici görünüyor. Vestel BM 301 den daha ucuz ve daha fazla programı var. Tavsiyeniz nedir? Alınabilir mi? Ado
Hocam bir de Ariston HFC 3C26 var, biraz daha pahalı ama kapasite yüksek görünüyor. Onları tavsiye eder misiniz?aynı motor, aynı kazan, aynı plastik aksam, aynı gövde, aynı tasarım, eee daha ne kaldı geriye
bide uzatmalı garanti yaparsın rahatına bakarsın
yok sebebi adamlar türkeiyeden çekildi, parça tedariği vs sıkıntı yaşayabilirsiniz hotpoint ariston bulaşmayın derim, servisliğini şu anda vestel yapıyorHocam bir de Ariston HFC 3C26 var, biraz daha pahalı ama kapasite yüksek görünüyor. Onları tavsiye eder misiniz?