A.Selam Adem hocam , Regal BM 310 aldık bulaşık makinesi olayını kapadık teşekkür ederim
Biraz geç bir cevap olacak kusura bakmayın hocam , çok sesli çalıştığından dolayı Regal marka makineyi iade edip Vestel BM 301 olan makineyi aldım. Vestel olan kesinlikle Regal'den daha sessiz çalışıyor. Super 50 dk programı var onda çalıştırıyoruz ve tertemiz yıkıyor maşallahHocam memnun musunuz makineden?
bm de paslanma toprklama yetersizliğinden kayanklı oluyor genelde.2015 yılında evlendiğimde 900 tl ye beko bm4004 I aldım, aldığım günden beri düzgün yıkamıyor, şimdi iyice bardaklar bile kötü çıkmaya başladı, servis kireçten olduğunu söyledi kireç önleyici bi aparat takacakmış, ki ben inanmadım öyle bir şeyin varlığına da neyse asıl mesele 3 yılda bulaşık makinesinin sepeti paslandı bilginize.
Etmedim hocam servis bir şey demedi, zaten filtre,pervaneler ve sepet değişimi dedi, aslında herhangi bir tespit yapmadan otomatik söyledi bunları, topraklı priz mevcut mu diye kontrol edeceğim akşam teşekkür ederim.bm de paslanma toprklama yetersizliğinden kayanklı oluyor genelde.
topraklama pirizde mevcut mu kontrol ediniz ?
sana Ado cevabı versinEtmedim hocam servis bir şey demedi, zaten filtre,pervaneler ve sepet değişimi dedi, aslında herhangi bir tespit yapmadan otomatik söyledi bunları, topraklı priz mevcut mu diye kontrol edeceğim akşam teşekkür ederim.
Bu arada bu manyetik kireç önleyici gibi bir şey dedi bilginiz var mı ? taktıralım mı ?