küçük ev aletlerinden tutunda beyaz eşyaya kadar herşeyim boschtu fakat türkiyede üretilmiş bir buzdolabını aldıktan ve bir sürü arıza yaptıktan sonra bosch benim için bitti eski kalitesi yok artık bu markanın.Bende Bosch düşünüyorum ama bakıyoruz fiyatlara şimdilik
Bizde çok eski bir buzdolabı var bayet memnunduk halen annemlet kullanıyor. Bende fırın ve çamaşır makinesi var 2 yıldır maşallahları var. Bu yüzden bulaşkta aynı marka olsun diye düşündüm. Birazda şans işi bu beyaz eşya.küçük ev aletlerinden tutunda beyaz eşyaya kadar herşeyim boschtu fakat türkiyede üretilmiş bir buzdolabını aldıktan ve bir sürü arıza yaptıktan sonra bosch benim için bitti eski kalitesi yok artık bu markanın.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ?Vestfrost VF BM 4010 E 4 Programlı bulaşık makinası , ya herro ya merro denilerek alındı.Bakali nolcek.Evde herşey vestel oldu nerdeyse.
Teşekkürler.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ?
Adem bey cevap vermeyince ? İçişleri bakanı emriyle Arçelik 6055 Uh ı 5 Programlı alındı inşallah bir sorun yaşamayız.Vestel BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi
Vestelin sitesinde 3049,00 TL tavsiye edermisiniz Adem bey bu makineyi veya tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı.
Emir demiri keser.Güle güle kullanın.Adem bey cevap vermeyince ? İçişleri bakanı emriyle Arçelik 6055 Uh ı 5 Programlı alındı inşallah bir sorun yaşamayız.
Hayırlı olsun güle güle kullanın ?Adem bey cevap vermeyince ? İçişleri bakanı emriyle Arçelik 6055 Uh ı 5 Programlı alındı inşallah bir sorun yaşamayız.