teşekkür ederim
beyaz eşyada yabancı firma bence saçma olay. bir arıza da ufacık led lambaya 100tl isterler sonra. (örnek sallama)Vestel BM-401 Bulaşık Makinesi
Silverline D11040W01 A+ 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi
Grundig GDF 6502 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi
Samsung DW60M5042FW Bulaşık Makinesi
ustalar arkadaşlar bu 4 makina arasında kaldım en pahalısı samsung bu paraya değermi yoksa diğer 3 seçenekten hangisini seçeyim.başka tavsiyesi olanada açığım.teşekkürler.
Eğer takım beyaz eşya alınacaksa Arçelikten alınır , tekil de alınır sorun yok. Vestelde tek önerdiğim beyaz eşya bulaşık makinesidir yoksa bulaşık makinesi sadece vestelden alınır anlamında değil.Adem Helvacı hocam bende arkadas gibi arada kaldım. Grundig gdf 6502 için çok olumlu yorum okudum fakat arçelik bünyesinde, sizinde bulaşık makinesinde vestel önerdiğinizi okumustum. tavsiyeniz var mı? bütçe: 3bin
teşekkür ederim
hocam bu marka hakkında bilginiz varmıEğer takım beyaz eşya alınacaksa Arçelikten alınır , tekil de alınır sorun yok. Vestelde tek önerdiğim beyaz eşya bulaşık makinesidir yoksa bulaşık makinesi sadece vestelden alınır anlamında değil.
Grundig markasını gönül rahatlığı ile alabilirsiniz![]()
"bilgi güvenliğinden" dolayı nerede ne iş yaptığımı yazamıyorum ama arçelik grubunda bulaşık makineleri genelde sorunsuz. müşteri şikayeti yok gibi bişey. ama soğutucu grubu tövbe...
Hocam haklının dostu, halkın gizli kahramanlarının mekanı burasıSen de F fikoloji nin timinde misin Yoğusam??
İnternetimi Netspeed'e Taşıdım (Süreç ve Netspeed Hakkında)
Gizlilik nedeni ile böyle yerlere giremiyorum ☺️ Benim nikimi ver fiko :hihitavsiyeforumu.com
Yarın arkadaşımı arar sorarım sizin için (Yetkili servisi)hocam bu marka hakkında bilginiz varmı
Silverline D11040W01 A+ 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi
Bm401 bulaşık makinesi temiz yikamamak ile birlikte şu sorunuda var sorun mu değil mi bilmiyorum. Kendiliğinden Kapalı konumda iken açık görünüp 117 dk yani yoğun programda olarak görünmesi kapağın açık veya kapalı olması farketmeksizin
Bulaşık makinesinde Allah var günahlarını almayayım çok başarılı buluyorum ben Vestel üretimleriniVestel BM 301 kullanıyoruz 2.5 senedir , çok memnunuz ?