M Çevrimdışı

mfurkan

Yeni Üye
29 Kas 2020
5
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bende arkadas gibi arada kaldım. Grundig gdf 6502 için çok olumlu yorum okudum fakat arçelik bünyesinde, sizinde bulaşık makinesinde vestel önerdiğinizi okumustum. tavsiyeniz var mı? bütçe: 3bin
teşekkür ederim

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36

Vestel BM-401 Bulaşık Makinesi​

Silverline D11040W01 A+ 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi​

Grundig GDF 6502 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi​

Samsung DW60M5042FW Bulaşık Makinesi​

ustalar arkadaşlar bu 4 makina arasında kaldım en pahalısı samsung bu paraya değermi yoksa diğer 3 seçenekten hangisini seçeyim.başka tavsiyesi olanada açığım.teşekkürler.
beyaz eşyada yabancı firma bence saçma olay. bir arıza da ufacık led lambaya 100tl isterler sonra. (örnek sallama)
grundig vestele göre daha detaylı bir model. ikisinden birini tercih ederim yerinizde olsam. açıkca hangisi ucuzsa onu alırdım. yaninada bir ek garanti. tamamdır bitti gitti.

ekleme daha önceki sayfalarda yazdım. regal 2 programlı aldım eylülde hepsiburadadan gayet memnunuz. hiç üzmedi bizi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bende arkadas gibi arada kaldım. Grundig gdf 6502 için çok olumlu yorum okudum fakat arçelik bünyesinde, sizinde bulaşık makinesinde vestel önerdiğinizi okumustum. tavsiyeniz var mı? bütçe: 3bin
teşekkür ederim
Eğer takım beyaz eşya alınacaksa Arçelikten alınır , tekil de alınır sorun yok. Vestelde tek önerdiğim beyaz eşya bulaşık makinesidir yoksa bulaşık makinesi sadece vestelden alınır anlamında değil.

Grundig markasını gönül rahatlığı ile alabilirsiniz :ok

T Çevrimdışı

Tugi136 

Süper Üye
20 Nis 2020
500
31
Biz Tv hariç komple beyaz eşyayı Arçelikten aldık. Bulaşık makinesi 6344 olan modeliydi şuan için memnunuz.

Tv yi Adem Helvacı Adem Helvacı ya sorarak Vestel 50U9401 aldık ondan da memnunum. Ama şuan alsam Android alırdım çünkü beni çok sınırlıyor.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Eğer takım beyaz eşya alınacaksa Arçelikten alınır , tekil de alınır sorun yok. Vestelde tek önerdiğim beyaz eşya bulaşık makinesidir yoksa bulaşık makinesi sadece vestelden alınır anlamında değil.

Grundig markasını gönül rahatlığı ile alabilirsiniz :ok
hocam bu marka hakkında bilginiz varmı

Silverline D11040W01 A+ 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi​

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Bm401 bulaşık makinesi temiz yikamamak ile birlikte şu sorunuda var sorun mu değil mi bilmiyorum. Kendiliğinden Kapalı konumda iken açık görünüp 117 dk yani yoğun programda olarak görünmesi kapağın açık veya kapalı olması farketmeksizin

Geri
Üst Alt