Servis montaj yaparken yaptırabilirsiniz. Bir çoğu ek garanti hakkında bilgi vermekte.Bir şey daha sorayım. Hepsiburada dan makine alırsak ek garanti yaptırmak istersek bunu servis kurmaya geldiğinde mi yapıyoruz yoksa siteden vs alabiliyor muyuz?
Bende mart sonu önce altus almıştım inox diye eve geldi gri boyalı çıktı, kurulum yapıldığı halde satıcıya rica ettim iade edip yerine profilo bm4380eg aldım inox olarak, cihaz çok iyi tasarruflu tavsiye edilen jel tabletlerle yıkama yapılırsa koku yok ve çok temiz yıkıyor ama içi biraz dar geldi bize, o sebeple satıyorum, sattığımda hoover'in 16 kişilik olan modellerinden birini alacağım.Hocam ben yeni bm4320eg aldım 1600 liraya. Hayatımızda ilk defa bulaşık makinesi kullandığımız için pek yorum yapamayacağım. Abimlerde Bosch başka bir seri var. Ona göre biraz sesli çalışıyor. 4 programı var. genelde ekstra durulama yapmazsak deterjan artığı kalabiliyor. Birde ön kapak saçları ince kullanılan ekran kalitesiz gibi ufak tefek olumsuz yönleri var.
Mavi Işık Teknolojisimavi ışık bakteri yok etmeye yarıyor arçelik beko sistemi ama şöyle bir sıkıntı var dolap kapalı iken çalışmıyor , günde kaç dk açık aklıyor ki onun için pek sağlıklı oldugunu düşünmüyorum , bsh ( profilo-bosch-simens) markalarda iç bölümü gümüş ironlarla kaplama onun için bakteri yapmıyor bakteri yapamdıgı için mavi ışıga gerek duyulmuyor , alman sistemi kaltesi burda da fark gösteriyor
Bakındım ama buna bir cevap bulamadım. Sırf alt sepet 450 lira. Üst sepette de sorun var. Takım alsam 700 lirayı buluyor. İdareten çözüm bulayım diyorum.ısı ile tepkimeye girip kimyasal atık bulaştırmayacaksa olur bunu araştırmak lazım.@e.nar,
ısı ile tepkimeye girip kimyasal atık bulaştırmayacaksa olur bunu araştırmak lazım.@e.nar,
O Nasıl fiyatlandırma arkadaş. ben geçen hafta 1169tl regal marka bulaşık makinesi aldımBakındım ama buna bir cevap bulamadım. Sırf alt sepet 450 lira. Üst sepette de sorun var. Takım alsam 700 lirayı buluyor. İdareten çözüm bulayım diyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bosch'un sitesindeki yedek parça fiyatları bunlar. Artık Bosch marka hiçbir ürün almıyoruz. Yerli markaların yedek parçası ve servis hizmeti daha uygun. Kronik motor-ısıtıcı arızası verirse yaptırmayacağım.O Nasıl fiyatlandırma arkadaş. ben geçen hafta 1169tl regal marka bulaşık makinesi aldım
bu simens bosh grubunun yedek parça olayı aşırı saçma geliyor bana
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bosch'un sitesindeki yedek parça fiyatları bunlar. Artık Bosch marka hiçbir ürün almıyoruz. Yerli markaların yedek parçası ve servis hizmeti daha uygun. Kronik motor-ısıtıcı arızası verirse yaptırmayacağım.
Küf sorununu Sista marka kırmızı renk silikon ile çözdüm. Mercimek kadar sürüp hasarlı kısmı kapattım. Umarım işe yarar.
Evet paslanma. Üst kısımlarda bir şey yok ama sepetlerin altından başlamış. Hiç darbe almamış yerlerin paslanma yapması da ilginçKüf dediğiniz şey paslanma mı?
Bizim 27 yıllık Arçelik'te çürüme ve paslanmalar olmuştu alt ve üst sepette.
Kopan kısımları aldım, öyle kullanıyoruz hala.
Evet paslanma. Üst kısımlarda bir şey yok ama sepetlerin altından başlamış. Hiç darbe almamış yerlerin paslanma yapması da ilginç