Evet hocam ben de böyle düşünüyorum. hatta özellikle tavsiye isterken marka ile birlikte model de yazmalarını istedim. Fakat genellikle tüketicilerimiz malesef marka üzerinden gidiyor. Kendi buzdolabımdan örnek verdim bunun için. Kısaca ismi markalaşmış üreticilerin tüm ürünleri A kalitedir diye bir şey yok. Her ürünün sınıf sınıf özellikleri ve kaliteleri değişiyor. Bir marka ve model tavsiyeniz varsa alırımilginç bir yaklaşım olmuş.
Tavsiye isteyen sevgili arkadaşıma tavsiyem marka bazında değil model bazında olan tavsiyeleri değerlendirmen. A markanın b modeli iyidirr ama c modelinde kronik sorunlar vardır başarılı bir ürün değildir.
Benim üst kalite deyince aklıma miele geliyor niyeyse mesela ama aynı kural onun icinde geçerli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
inceliyorum hocam bakıyorum. Fakat yine de kullanıcılardan da yorum ve tavsiye istiyorum ki karar sürecinde faydası olsun. Tavsiyenize bakıcam teşekkürler.Hocam Arçelik-Beko-Altus sitesine gir güzelce incele seç aklına yatanı al. TR de ithal marka almak biraz sıkıntı bence. parçası pahalı oluyor bide uzun yıllar sonra yerli markaların parçasını bulabilirken ithallerinkini bulmak çok zor ve pahalı olabiliyor. Benim tavsiyem Arçelik 6586 BC Modeli.