sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Yaklaşık 20 yıldır bosch markasının ürünlerini kullanıyorum.Eski ürünler daha stabildi. Yeni aldığım makinenin bulaşık sepeti küflendi ve 400 tl'ye değiştirmek durumunda kaldık.Hemde aynı şartlarda çalışan diğer bosch makinemin sepeti 10 yıl nokta küflenmemişken.Genel olarak sorunum yok tavsiye ederim fakat sepet konusunu unutamam.

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Başka markaların en iyi modellerini alacağıma, bosch marka en düşük modelini alırım daha iyi.

bir kaç aya koku şikayeti geliyor o zaman :)

şaka bir tarafa, iç tabanı polinox denen plastikten mamul makineleri Kesinlikle almayın. Koku yapar. Bosch Sirmens profilo bunu çok kullanır. Orta sinif urunlere kadar. Arçelik grubunda en ucuz ürünlerde olur, nadir sayılır. Vestel hakkında bilgim yok. Siz ne marka alirsaniz alin, içi komple paslanmaz olsun mutlaka.

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
Hocam ben yeni bm4320eg aldım 1600 liraya. Hayatımızda ilk defa bulaşık makinesi kullandığımız için pek yorum yapamayacağım. Abimlerde Bosch başka bir seri var. Ona göre biraz sesli çalışıyor. 4 programı var. genelde ekstra durulama yapmazsak deterjan artığı kalabiliyor. Birde ön kapak saçları ince kullanılan ekran kalitesiz gibi ufak tefek olumsuz yönleri var.
evet bu fiyatlara bunları tahmin edebiliyorum hocam. onun için bütçeyi biraz yükselttim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 20 yıldır bosch markasının ürünlerini kullanıyorum.Eski ürünler daha stabildi. Yeni aldığım makinenin bulaşık sepeti küflendi ve 400 tl'ye değiştirmek durumunda kaldık.Hemde aynı şartlarda çalışan diğer bosch makinemin sepeti 10 yıl nokta küflenmemişken.Genel olarak sorunum yok tavsiye ederim fakat sepet konusunu unutamam.
İşte bu tip yorumların da faydası olur hocam teşekkürler.

Başka markaların en iyi modellerini alacağıma, bosch marka en düşük modelini alırım daha iyi.
bundan biraz şüpheliyim hocam. o kadar da değil :)

şaka bir tarafa, iç tabanı polinox denen plastikten mamul makineleri Kesinlikle almayın. Koku yapar. Bosch Sirmens profilo bunu çok kullanır. Orta sinif urunlere kadar. Arçelik grubunda en ucuz ürünlerde olur, nadir sayılır. Vestel hakkında bilgim yok. Siz ne marka alirsaniz alin, içi komple paslanmaz olsun mutlaka.
mesela iq500 siemenslerde de mi polinox kullanılıyor hocam? bu plastik filtrenin olduğu yer mi ?

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
evet bu fiyatlara bunları tahmin edebiliyorum hocam. onun için bütçeyi biraz yükselttim.

İşte bu tip yorumların da faydası olur hocam teşekkürler.

bundan biraz şüpheliyim hocam. o kadar da değil :)

mesela iq500 siemenslerde de mi polinox kullanılıyor hocam? bu plastik filtrenin olduğu yer mi ?

bilemiyorum,bakmak lazım.

polinoks ile ilgili bilgi ve görsel aşağıdaki linkte var:

İç taban görüntüsü bu gibi ise almayın. Suyun biriktiği bu kısım da Paslanmaz olmalı.

E Çevrimdışı

explorer 

Aktif Üye
24 Tem 2018
138
28

Hocam ben apart işletmecisiyim
regal, vestel,seg,beko,arçelik, ariston
bunlar sezon ortasında bizi yarı yolda bırakmış markalar.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Sepet için 400 tl nedir arkadaş ya?

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
S Swift, hocam Bosch grubu artık bu tip kazanlardan vazgeçmiş sanirim şikayet aliyor diye. Bende alırken sormuştum bu durumu. E
Bilgi için teşekkür ederim. Ama henüz tam vazgeçememişker görünüyor. Sitesinden baktım, iq100 polinox kazanlı. Iq300 ise paslanmaz çelik mesela

profilo’ya bakmadım ama marka konumlandırması gereği daha çok ürün polinoksludur sanıyorum.

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
Hocam ben apart işletmecisiyim
regal, vestel,seg,beko,arçelik, ariston
bunlar sezon ortasında bizi yarı yolda bırakmış markalar.
siemense yönlenicem gibi görünüyor hocam.

Bilgi için teşekkür ederim. Ama henüz tam vazgeçememişker görünüyor. Sitesinden baktım, iq100 polinox kazanlı. Iq300 ise paslanmaz çelik mesela

profilo’ya bakmadım ama marka konumlandırması gereği daha çok ürün polinoksludur sanıyorum.
siemensin iq500 lerine daha yakınım gibi hocam. Aynı özelliklerde ve kalitede profilosu bulunmaz heralde değil mi?

oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364

ilginç bir yaklaşım olmuş.

Tavsiye isteyen sevgili arkadaşıma tavsiyem marka bazında değil model bazında olan tavsiyeleri değerlendirmen. A markanın b modeli iyidirr ama c modelinde kronik sorunlar vardır başarılı bir ürün değildir.
Benim üst kalite deyince aklıma miele geliyor niyeyse mesela ama aynı kural onun icinde geçerli

ByOhen Çevrimdışı

ByOhen 

Aktif Üye
23 Eyl 2018
124
36
Hocam Arçelik-Beko-Altus sitesine gir güzelce incele seç aklına yatanı al. TR de ithal marka almak biraz sıkıntı bence. parçası pahalı oluyor bide uzun yıllar sonra yerli markaların parçasını bulabilirken ithallerinkini bulmak çok zor ve pahalı olabiliyor. Benim tavsiyem Arçelik 6586 BC Modeli.

Geri
Üst Alt