Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Kosovalı Avatarını değiştirmiş onu öğrendim.
Can abi emekli olmuş (Albani-Albanez) onu öğrendim
Hayat dediğin bir gün müş , o da bu gün müş onu öğrendim
Albani çalışıyor muydu? Ben onu emekli zannediyordum.
Kosovalı Avatarını değiştirmiş onu öğrendim.
Can abi emekli olmuş (Albani-Albanez) onu öğrendim
Hayat dediğin bir gün müş , o da bu gün müş onu öğrendim
Ustam merhaba özelden yazma sansiniz var mı birsey sormak istiyorumZeytin agaclarinin sadece kök degil, yaprak ve meyvelerinden de su ihtiyacini giderdigini ve eger yagmur verimli olur ise zeytin tanelerinin daha etli oldugunu ogrendim :eek:k:
Ben bilmiyordum.
Özel mesaj kullanmıyorum kimseye haksızlık olmaması adına.Ustam merhaba özelden yazma sansiniz var mı birsey sormak istiyorum
Emeklilerin emeklisi oldu o artıkAlbani çalışıyor muydu? Ben onu emekli zannediyordum.
Peki usta kişisel değil burdan sorayım madem dh forumunda patlastiginiz bir yazilim vardi vestel 42fa8200 tv var cekirdek yazilim adiyla bu yazilimi düzgün bir sekilde yükledim yalniz acilis ekraninda kaldi tv vestel yazisi rengarenk olup tekrar kapandi tv full yazilim ile kurtardim merak ettiğim bu yazlim neden uymadi tv modeli vs hersey ayniÖzel mesaj kullanmıyorum kimseye haksızlık olmaması adına.
Kişisel bir konu mu?
Full yazılımlar modele özgü değildir çok dfa yazdım bunuPeki usta kişisel değil burdan sorayım madem dh forumunda patlastiginiz bir yazilim vardi vestel 42fa8200 tv var cekirdek yazilim adiyla bu yazilimi düzgün bir sekilde yükledim yalniz acilis ekraninda kaldi tv vestel yazisi rengarenk olup tekrar kapandi tv full yazilim ile kurtardim merak ettiğim bu yazlim neden uymadi tv modeli vs hersey ayni
Anladim usta yani 3.6.7f idi sanirim yazilim adi onu kurdum bi muddet sonra smart tv özelliği hic acilmiyor sıkıntım bundan ibaret iptv izlemek için kullanıyorum ottplayerde sağlıklı çalışmıyor ya gelki anlaşılan olduğu gibi kabullenmek lazim stabil calisan bir yazilim yok heraldeFull yazılımlar modele özgü değildir çok dfa yazdım bunu
Çekirdek yazılımlar anakartı uyumlu olduğu sürece her marka her model her anakarta olur
Full yazılımlar ise öyle değildir. Model aynı dahi olsa iş emri farklıdır olmaz. Panel ID farklıdır olmaz, Anakart epromu farklıdır olmaz, faz uyumları farklıdır olmaz vs vs
MB9X ise sevindirici bir bilgi veremiyorum maalesef azizimAnladim usta yani 3.6.7f idi sanirim yazilim adi onu kurdum bi muddet sonra smart tv özelliği hic acilmiyor sıkıntım bundan ibaret iptv izlemek için kullanıyorum ottplayerde sağlıklı çalışmıyor ya gelki anlaşılan olduğu gibi kabullenmek lazim stabil calisan bir yazilim yok heralde
Emeklilerin emeklisi oldu o artık
Sota ifadelerimiz ne zaman geri gelecek :(
hmmm ytb ve ntflx vs bu anakatlarda sorun maalesef.Malesef mb96
MB9X ise sevindirici bir bilgi veremiyorum maalesef azizim
Vallahi şaka maka ben de kaçar artık. Sabah mesai var saati yine 2 ettik, toplanıp uyuyana kadar 3 ooohhooooDinlenmek onun da hakkı.