Bugun ne ogrendin?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Umutcum bulunur aslında ama büyük araştırma uğraş ve risk içerir bu konu

Aynen, riski sağlam bir konu. Paneli bozmak da var. :):p

Bir Android Box alacağız bu gidişle zaten. :)
Ama Play Store'a baktım PuhuTV yokmuş sanırım Android TV'de.
Alırsam tarayıcıdan girmeyi veya APK ile çalıştırmayı deneyeceğim.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Görselini de paylasayim.

z0DZdO.jpg

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
var var için rahat olsun o konuda aradığın herşeyi buluyorsun. phu tv blu tv bu arada resimde youtube çıkmamış diye tam değiştirirken sende alıntı yapmışsın :) iki foto farklı olmuş.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
var var için rahat olsun o konuda aradığın herşeyi buluyorsun. phu tv blu tv bu arada resimde youtube çıkmamış diye tam değiştirirken sende alıntı yapmışsın :) iki foto farklı olmuş.

Evet, denk gelmiş. Zaten Android TV yazılımı olup da YouTube olmazsa büyük saçmalık olurdu.
Bakalım, belki birgün sahibi oluruz. O zaman konuya bir tecrübe aktarımı yaparım. :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Aaslında şu işlr lisans bazında değil de, izle öde tarzında olsa süper olur.
Yani şu uygulamacılar üreticileri İLLA Kİ LİSANS yerine sıkıştıracaklarına FREE PORTAL mantığı ile her üründe her modelde her platformda lacak şekilde ayarlasa ve İSTEYEN izleyici için belli ücret politikası ile bu hizmeti sunsalar ya.

100 tane model takip ediyoruz hangisinde ne var, hangisinde ne çıkıyor, hangisinde hangisi çıkmıyor diye.

Sonra '''Aaaa XYZ123 modelde varmış'' diye yorum yapıyoruz 2 gün sonra bir güncelleme geiyor hooop uygulma gitmiş.

Bu ne bohem yaşam :(

B Çevrimdışı

burak59

Yeni Üye
6 Eyl 2018
26
36
Bende iş arıyorum 2 yıldır doğru düzgün tutunamadık. Kimya mezunuyum baş denetçi eğitimi diye bişey duydum alınca iş bulmaya faydası olur mu? Aklım çok karıştı dostlar sizce bu işe para bağlamalı mıyım?

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Bende iş arıyorum 2 yıldır doğru düzgün tutunamadık. Kimya mezunuyum eğitimi diye bişey duydum alınca iş bulmaya faydası olur mu? Aklım çok karıştı dostlar sizce bu işe para bağlamalı mıyım?

Piyasadan insanlara danışmaya çalışın. Kimya sanayi piyasası hakkında bir bilgim yok.
Ücreti ne kadar bu eğitimin? Baş denetçi şef gibi birşey mi? :hmm

B Çevrimdışı

burak59

Yeni Üye
6 Eyl 2018
26
36
Eğitim staj ve tecrübeden sonra kalite denetimi yapan denetçi olabiliyormuşsun. Telefondaki kişi 2000 TL gibi bir rakam söyledi. Malum işsiz iken de para bağlamak sıkıntı hayırlısı olsun :uzgun

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Eğitim staj ve tecrübeden sonra kalite denetimi yapan denetçi olabiliyormuşsun. Telefondaki kişi 2000 TL gibi bir rakam söyledi. Malum işsiz iken de para bağlamak sıkıntı hayırlısı olsun :uzgun

Dolandırıcı olma ihtimaline karşı araştırın derim, yurtdışında iş imkanı aradınız mı? :hmm

Geri
Üst Alt