Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Hocam peki MB95'in daha üst bir muadili var mıdır? Mesela LG IPS için? Merak ettim gece gece. :
Umutcum bulunur aslında ama büyük araştırma uğraş ve risk içerir bu konu
Hocam peki MB95'in daha üst bir muadili var mıdır? Mesela LG IPS için? Merak ettim gece gece. :
Umutcum bulunur aslında ama büyük araştırma uğraş ve risk içerir bu konu
Netfilix yok zaten en azindan benim tvde yok digiplay geldi guncellemeden sonra avrupa için olani oda sağlıklı değil tek düzgün calisan tivibu gibihmmm ytb ve ntflx vs bu anakatlarda sorun maalesef.
kim diyor var phu tv.Aynen, riski sağlam bir konu. Paneli bozmak da var. :p
Bir Android Box alacağız bu gidişle zaten.
Ama Play Store'a baktım PuhuTV yokmuş sanırım Android TV'de.
Alırsam tarayıcıdan girmeyi veya APK ile çalıştırmayı deneyeceğim.
Görselini de paylasayim.
var var için rahat olsun o konuda aradığın herşeyi buluyorsun. phu tv blu tv bu arada resimde youtube çıkmamış diye tam değiştirirken sende alıntı yapmışsın iki foto farklı olmuş.
Bende iş arıyorum 2 yıldır doğru düzgün tutunamadık. Kimya mezunuyumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.eğitimi diye bişey duydum alınca iş bulmaya faydası olur mu? Aklım çok karıştı dostlar sizce bu işe para bağlamalı mıyım?
Eğitim staj ve tecrübeden sonra kalite denetimi yapan denetçi olabiliyormuşsun. Telefondaki kişi 2000 TL gibi bir rakam söyledi. Malum işsiz iken de para bağlamak sıkıntı hayırlısı olsun