Bugun ne ogrendin?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,158
59tl olan askı aparatının
Sondaki 1 rakamının tam okunmaması nedeniyle
Kasada 591tl ögrenmiş bulunmaktayım :sopa1

B Çevrimdışı

burak59

Yeni Üye
6 Eyl 2018
26
36
Ona da bakıyorum birkaç yere başvurdum haber yolladım ama ses yok :saskin İnsan ne yapacağını da bilmiyor çıkış kapısı arıyor hayırlısı olsun belki bu eğitimle bir kapı açılır.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,158
Bende iş arıyorum 2 yıldır doğru düzgün tutunamadık. Kimya mezunuyum baş denetçi eğitimi diye bişey duydum alınca iş bulmaya faydası olur mu? Aklım çok karıştı dostlar sizce bu işe para bağlamalı mıyım?

Kpss puaniniz varsa iskurdan kitlere ait is ilanlarini kovalayin yil sonlarina dogru alimlar yapilir.

tavsiyetayfun Çevrimdışı

tavsiyetayfun

Aktif Üye
2 Eki 2018
55
34
Sabah erken kalkmanın zor olduğunu ama bir çok işi halletmek için birebir olduğunu :)

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bir gün bir pitbull saldırırsa ya göz teması kurup ondan korkmadığımı ispat etmem, ya da saldırmaya devam ederse mutlaka ensesinden tutmam ve beklemem gerekiyormuş.

Dğada canlılar yavrularını enselerinden tutarak taşıdığı için bu yöntem hayvanların rahatlamalarını sağlayacak bir hormon salglatıyormuş, kısa bir süre sonra hayvan sakinleşiyormuş.

Ne derece doğru Egemen kardeşim? @clearidas
İnsan; korktuğunda koku yayıyor, köpekler de bu korku kokusunu algıladığı için saldırıyor, yani bir nevi kısır döngü...

* * *

Bu gün, insanoğlunun geleceğini kendi elleri ile yok ettiğini ve farkında olmadığını öğrendim... Yazık !!

Aral Gölü'nün tükenişi...

aral-before-after.jpg

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bugün değilde son bir haftadır uzay bilimi konusu aşırı ilgimi çekiyor çekiyordu. Teknoloji haricinde uzay ve havacılık en büyük hayalim ve hobimdir. Öğrendimki jüpiter satürn uranüs ve neptün ün yeryüzü diye bir kabuğun olmaması. Gazlardan oluşuyormuş. Yani uzay gemisiyle inilecek bir yeri yok. İnersenizde sıvı hale dönüşüyorsunuz. Fakat uyduları çok gizemli. Aşırı soğuk ve sıcaklar. Ve daha nicesi.....

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Bugün değilde son bir haftadır uzay bilimi konusu aşırı ilgimi çekiyor çekiyordu. Teknoloji haricinde uzay ve havacılık en büyük hayalim ve hobimdir. Öğrendimki jüpiter satürn uranüs ve neptün ün yeryüzü diye bir kabuğun olmaması. Gazlardan oluşuyormuş. Yani uzay gemisiyle inilecek bir yeri yok. İnersenizde sıvı hale dönüşüyorsunuz. Fakat uyduları çok gizemli. Aşırı soğuk ve sıcaklar. Ve daha nicesi.....

Sıvı hale mi? :saskin:deli1

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,158

Son zamanlarda, bendede teleskop merakı oluşmaya başladı. :slap

Geri
Üst Alt