Bende iş arıyorum 2 yıldır doğru düzgün tutunamadık. Kimya mezunuyum baş denetçi eğitimi diye bişey duydum alınca iş bulmaya faydası olur mu? Aklım çok karıştı dostlar sizce bu işe para bağlamalı mıyım?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
59tl olan askı aparatının
Sondaki 1 rakamının tam okunmaması nedeniyle
Kasada 591tl ögrenmiş bulunmaktayım
İnsan; korktuğunda koku yayıyor, köpekler de bu korku kokusunu algıladığı için saldırıyor, yani bir nevi kısır döngü...Bir gün bir pitbull saldırırsa ya göz teması kurup ondan korkmadığımı ispat etmem, ya da saldırmaya devam ederse mutlaka ensesinden tutmam ve beklemem gerekiyormuş.
Dğada canlılar yavrularını enselerinden tutarak taşıdığı için bu yöntem hayvanların rahatlamalarını sağlayacak bir hormon salglatıyormuş, kısa bir süre sonra hayvan sakinleşiyormuş.
Ne derece doğru Egemen kardeşim? @clearidas
Bugün değilde son bir haftadır uzay bilimi konusu aşırı ilgimi çekiyor çekiyordu. Teknoloji haricinde uzay ve havacılık en büyük hayalim ve hobimdir. Öğrendimki jüpiter satürn uranüs ve neptün ün yeryüzü diye bir kabuğun olmaması. Gazlardan oluşuyormuş. Yani uzay gemisiyle inilecek bir yeri yok. İnersenizde sıvı hale dönüşüyorsunuz. Fakat uyduları çok gizemli. Aşırı soğuk ve sıcaklar. Ve daha nicesi.....
Sabah erken kalkmanın zor olduğunu ama bir çok işi halletmek için birebir olduğunu
Evet dibe doğru gittikçe... Koruyucu elbise olsa dahi bir zaman sonra bu hale geliyorsun...Sıvı hale mi?
Tespit güzelaz insanla az konuşmanın çok faydalı olduğunu öğrendim.
Bugün değilde son bir haftadır uzay bilimi konusu aşırı ilgimi çekiyor çekiyordu. Teknoloji haricinde uzay ve havacılık en büyük hayalim ve hobimdir. Öğrendimki jüpiter satürn uranüs ve neptün ün yeryüzü diye bir kabuğun olmaması. Gazlardan oluşuyormuş. Yani uzay gemisiyle inilecek bir yeri yok. İnersenizde sıvı hale dönüşüyorsunuz. Fakat uyduları çok gizemli. Aşırı soğuk ve sıcaklar. Ve daha nicesi.....