Bugun ne ogrendin?

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
"Yokluk veya varlığın" insanın mutluluğuna doğrudan etkisinin olmadığını öğrendim... Mutluluğa etki eden en büyük şey, insanın kendisi...

E Çevrimdışı

emre59

Yeni Üye
11 Eyl 2018
18
33
Ben dün akşam bir şey öğrendim gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ülkedeki kırmızı et fiyatları yüzünden alımlar baya zayıflamış ve biz daha önce talebi karşılamak için ithal ettiğimiz büyük baş hayvanları şimdi ihraç etmek için hazırlanıyormuşuz vay anam vay ...

tfdeniz Çevrimdışı

tfdeniz

Yeni Üye
22 Eki 2018
30
34
Yılbaşından sonra ekonomik olarak daha kötüye gideceğimizi öğrendim.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Arı sokmasına amonyağın iyi geldiğini öğrendim... Dağda kırda bayırda amonyağı nereden bulalım diyenler olabilir... O zaman, insan idrarı devreye giriyor, amonyak içerikli olduğundan... :saskin

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
O kireç ne arkadaş :o Çamaşır makinesine sirke koyuyorlar bazen kireç için. O tarz şeyler işe yarıyor mu ki?

Asidik olduğu için belki ama işin doğrusu makine temizleyici kullanmak ve varsa belli bir aralıkla makinenin otomatik temizlik fonksiyonunu çalıştırmak olmalı.
Yoksa da 90 derecelik programda makine temizleyici ile makineyi boşta çalıştırmak gerek.
Böylece kireç ve deterjan tortusu birikmez.

tfdeniz Çevrimdışı

tfdeniz

Yeni Üye
22 Eki 2018
30
34
Bir işi öğrenmek istiyorsam kendi kendime mücadele vermem gerektiğini :bilmiyom

tavsiyetayfun Çevrimdışı

tavsiyetayfun

Aktif Üye
2 Eki 2018
55
34
Uruguay Devlet Başkanı José Mujica, maaşının% 90'ını hayır kurumlarına bağışladığını ve 1.250 $'la geçindiğini öğrendim. Gerçek ise takdir ettim :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
20181210_134250.jpg

Allahın cezası bir marka klimanın kartı bozulup ta ona universal klima kartı takıp, söken kişi eski kartı atmış sa, fan ayarı yapmak için 50 takla atıp 4 saat bu sorunla uğraşabileceğimizi unutmamız gerektiğini öğrendim. İsyaaaan :sopa1:saskin:sirit:hihi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,154
Punta makinası yapımı konusunda arastirmalarini bitirdim

Marş motoru otomatiği ve butonu bugun temin ettim
Aku ve kablolama isleri kaldi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,154
Mikro dalgadan cikan trafo hosuma gitmedi
Aluminyumdu.
Bakir trafo bulmak lazim
12volt akuyle yapacagim.
Mars motoru otomatigini yani kontaktör ve butonu aldim
Yarinda akuyu hallederim cikma olacakti depoda.
Geriye kabloma ve baglanti isleri kaliyor

Geri
Üst Alt