Boulder Dash 70-80 li ler bilir :)))

keşke o yıllar geri gelse comodore 64 ah ah

Muhtemelen 30 yıl sonra PS4 kullanıcıları da bizim bu kurduğumuz cümleleri kuracak ve ''Aaaaah ah'' diyecekler :kiskis
kesinlikle abi ama comodorenin yeri aydır gören kuşak çok farklı büyüdü

Sanırım disketle açılan macintosh ve sonrasında da ilk windows 95 işletim sistemli PC lerde oynardık.. Geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer.. :cigara:cay

oo alo abi sen iyi wot oynarsın @Ado usta bence alo abiyle wot oynatyın derim :hihi

Bence karşıma çıkmaya cesaret edemez :kas
:kiskis
Kışkırtmayın bakayım beni :seytan
Sanırım disketle açılan macintosh ve sonrasında da ilk windows 95 işletim sistemli PC lerde oynardık.. Geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer.. :cigara:cay
Vay sendemi :hihi ,hemde disketlisini hatırlıyon ...
Şaka maka bu oyunun her sistemlisi de vardı maşallah,amigadan tutun atariye kadar ?

Daha ilerleyen zamanlarda ARCANOİD di sanırım çok severdim oyunu bak şimdi siz yazınca aklıma geldi :cay

Kışkırtmayın bakayım beni :seytan
Vala bilmiyorum yani SU152 ile patlatıyorum ortalığı. Olmadı TYPE5 HEAVY ile yıkıp geçiyorum. O da olmazsa ruh halime göre PZ1-C ile saatte 74km ile giderken makineli ile tarıyorum o derece yani.

Gelebileceğini sanmıyorum :kas

aa119d0e4ecb054f485f.png

Biz 90'ların çocuklarıda SEGA oynaydık , atari salonlarının zirvede olduğunu yıllar :hoba1 tabi sonra Playstation çıkınca ortalık yıkılmıştı aahh Fifa 96 aaah , sonrasında winning eleven 3 diye bir oyun girdi hayatımıza ve müptezeli olduk :hihi

Biz 90'ların çocuklarıda SEGA oynaydık , atari salonlarının zirvede olduğunu yıllar :hoba1 tabi sonra Playstation çıkınca ortalık yıkılmıştı aahh Fifa 96 aaah , sonrasında winning eleven 3 diye bir oyun girdi hayatımıza ve müptezeli olduk :hihi

İşin ilginç yanı, mesleki olarak da ister istemez her dönemin oyun makinelerini de oyunların bir çoğunu da biliyorum.

Benim dönemim hiç geçmiyor yani, Hepsi benim dönemim :kop

Birtek şu futbol oyunlarını oynamazdım. Ne izlerim, ne severim, ne oynarım :kiskis

:haha1
Ben oynamayayım ,neme lazım tek parça kalmak isterim hep :hihi

Birtek şu futbol oyunlarını oynamazdım. Ne izlerim, ne severim, ne oynarım :kiskis
Ben pek oyun oynamadım desem yeridir,ama hep oyun disketlerindeki yazılımlara neler yaparım diye kurcalardım :hihi

Winning Eleven 3

Şu oyunu saatlerce oynardık yaa :hihi hiç bıkmazdık arkadaş , büyülenmiş gibi olurduk :hihi

Geri
Üst Alt