Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Heeeee evin dışında komşu bir kadın, durum şimdi anlaşıldıEvet,komşumuzdan bahsediyor,(ben adını yazmadım kadın dedim) ,hemşiredir,sabah erkenden işe gidiyor ?
o yılları hatırlayanlar bilir, internete girmek için 1 aylık CD ler satın alırdık.. hani şu kullan at CD lerden.. ve 56 k çevirmeli modemle (dial - up modem) internete bağlanırdık.. bağlanmadan önce telefon ile servis sağlayıcıdan onay alırdık ve karşı taraf bizi nete onaydan sonra bağlardı.. şanslıysak 15 - 20 dakikada nete bağlandıktan sonra (çoğunlukla bağlantı kopardı..) oyun arardık.. tabi bu arada bol bol da virüs yerdik..(internet virüsü nedir hiç bilmezdik..) gerçi o zamanlar virüsler o kadar yaygın da değildi ama PC zaman zaman çökerdi.. hadi bakalım bu sefer windows 95' i baştan kur.. 90 lı yıllarda da atariler yeni çıkmıştı ve üstten takma kartuşluydu.. kartuşu satın alırdık... ilk renkli TV ler de yeni çıkmıştı.. ara kablo ile TV ye bağlar çocuğa oynatırdık.. iyi yıllardı...
Bizim tüplü tv comodore 64 bağlamamdan dolayı iki kez renkleri uçmuş sapsrı olmuştu. Tamirci 220 volta taktığı sarmai kabloyu ekrana yaklaştırıp bir daire çiziyor ve geri çekiyordu ve bu saniyelik işlem için de hatrı sayılır bir para alıyordu manyetik alan gibi bir tekniktio yılları hatırlayanlar bilir, internete girmek için 1 aylık CD ler satın alırdık.. hani şu kullan at CD lerden.. ve 56 k çevirmeli modemle (dial - up modem) internete bağlanırdık.. bağlanmadan önce telefon ile servis sağlayıcıdan onay alırdık ve karşı taraf bizi nete onaydan sonra bağlardı.. şanslıysak 15 - 20 dakikada nete bağlandıktan sonra (çoğunlukla bağlantı kopardı..) oyun arardık.. tabi bu arada bol bol da virüs yerdik..(internet virüsü nedir hiç bilmezdik..) gerçi o zamanlar virüsler o kadar yaygın da değildi ama PC zaman zaman çökerdi.. hadi bakalım bu sefer windows 95' i baştan kur.. 90 lı yıllarda da atariler yeni çıkmıştı ve üstten takma kartuşluydu.. kartuşu satın alırdık... ilk renkli TV ler de yeni çıkmıştı.. ara kablo ile TV ye bağlar çocuğa oynatırdık.. iyi yıllardı...
Bizim tüplü tv comodore 64 bağlamamdan dolayı iki kez renkleri uçmuş sapsrı olmuştu. Tamirci 220 volta taktığı sarmai kabloyu ekrana yaklaştırıp bir daire çiziyor ve geri çekiyordu ve bu saniyelik işlem için de hatrı sayılır bir para alıyordu manyetik alan gibi bir teknikti