oo alo abi sen iyi wot oynarsın Ado usta bence alo abiyle wot oynatyın derim
keşke o yıllar geri gelse comodore 64 ah ah
kesinlikle abi ama comodorenin yeri aydır gören kuşak çok farklı büyüdüMuhtemelen 30 yıl sonra PS4 kullanıcıları da bizim bu kurduğumuz cümleleri kuracak ve ''Aaaaah ah'' diyecekler
oo alo abi sen iyi wot oynarsın Ado usta bence alo abiyle wot oynatyın derim
Kışkırtmayın bakayım beniBence karşıma çıkmaya cesaret edemez
Vay sendemi ,hemde disketlisini hatırlıyon ...Sanırım disketle açılan macintosh ve sonrasında da ilk windows 95 işletim sistemli PC lerde oynardık.. Geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer..
Sanırım disketle açılan macintosh ve sonrasında da ilk windows 95 işletim sistemli PC lerde oynardık.. Geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer..
Vala bilmiyorum yani SU152 ile patlatıyorum ortalığı. Olmadı TYPE5 HEAVY ile yıkıp geçiyorum. O da olmazsa ruh halime göre PZ1-C ile saatte 74km ile giderken makineli ile tarıyorum o derece yani.Kışkırtmayın bakayım beni
Biz 90'ların çocuklarıda SEGA oynaydık , atari salonlarının zirvede olduğunu yıllar tabi sonra Playstation çıkınca ortalık yıkılmıştı aahh Fifa 96 aaah , sonrasında winning eleven 3 diye bir oyun girdi hayatımıza ve müptezeli olduk
Biz 90'ların çocuklarıda SEGA oynaydık , atari salonlarının zirvede olduğunu yıllar tabi sonra Playstation çıkınca ortalık yıkılmıştı aahh Fifa 96 aaah , sonrasında winning eleven 3 diye bir oyun girdi hayatımıza ve müptezeli olduk
Ben pek oyun oynamadım desem yeridir,ama hep oyun disketlerindeki yazılımlara neler yaparım diye kurcalardımBirtek şu futbol oyunlarını oynamazdım. Ne izlerim, ne severim, ne oynarım
Winning Eleven 3
Şu oyunu saatlerce oynardık yaa hiç bıkmazdık arkadaş , büyülenmiş gibi olurduk