Botech Piko 700 HD (Yeni)

Buna dump doyası mı lazım ustam yoksa normal kurdugumuz dosyaylami kuracagiz

Sen bana bir numaralarla aldirmistin iki dosya mı olacakti ne
Yarin pcye bir bakim
Evet 2 dosya ama birini kullanacaksın ,diğeri yüklenmez.
ben sana vereyim v3.13 bunları da denersin :ok

Kullanıcılar için gizli metin: cemel

Evet 2 dosya ama birini kullanacaksın ,diğeri yüklenmez.
ben sana vereyim v3.13 bunları da denersin :ok

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hallettim usta bağlantıyıda yaptım, program start deyince başlamıyordu bende güç kablosunu cihazdan çıkarıp takınca kurmaya başladı yazılımı. çok teşekkürler yardımın için @teraspy ustam...

Son düzenleme:
hallettim usta bağlantıyıda yaptım, program start deyince başlamıyordu bende güç kablosunu cihazdan çıkarıp takınca kurmaya başladı yazılımı. çok teşekkürler yardımın için @teraspy ustam...
Ellerine sağlık,güle güle kullan :ok

Slm iyi geceler @teraspy ustam, artık yazılım atmayı öğrenmiş bulunmaktayım sayende, bu cihaz için önereceğin güzel 've Seri bi yazılım var mı?

Ha yok degismedim 4mblık var midir
Yok olmaz ,8lik hepsi, ama zaten esprisi kalmadı bana göre :) ,çünkü yeni yazılımlar sn hatası veriyorlar(dı),yine de 4 mb lik yazılım arattır ,nasılsa rs232 ile atıyorsun yazılımları artık ,gx6605s dump diye arattır :ok

Birde aliexpres baktım flash çipi baya pahalanmış. Neyse bende 4mb lık olanlara bi bakarım artık.

Birde aliexpres baktım flash çipi baya pahalanmış. Neyse bende 4mb lık olanlara bi bakarım artık.
Bir ara bende vardı arşivde ,işime yaramaz diye tümünü sildim (çok oldu),bilsem sıkıştırır bir yerde yedeklerdim,yazığım gibi arattır "gx6605s dump" diye :ok

En son dump yedeginide aldım ne olur ne olmaz diye, denerim artık buldugum yazilimlari. Sagolasin @teraspy ustam hayirli geceler

Geri
Üst Alt