Aciliyeti yok abi, hayırlı bayramlar bu arada.rs232 isteyeyim arkadaştan,senin yazılımı denerim mutlaka.(kızı kullansın diye vermiştim,üniversitede),umarım aciliyeti yoktur sevgili alper.
Aciliyeti yok abi, hayırlı bayramlar bu arada.rs232 isteyeyim arkadaştan,senin yazılımı denerim mutlaka.(kızı kullansın diye vermiştim,üniversitede),umarım aciliyeti yoktur sevgili alper.
Teşekkkür ederim,iyi bayramlar hep beraber.Yarın getirecek usb-rs232 aparatını,denerim bakalım.Bu arada sendeki cihazda rs232 girişi nasıl,söküp baktın mı alper cihazaAciliyeti yok abi, hayırlı bayramlar bu arada.
Botech piko 700 ile aynı, 3 pinli, ayrica icinde 4pinli bir soket daha var. hatta menüleride aynı idi sonra farklı bir yazılım attık ve geri dönemedim bir daha.Teşekkkür ederim,iyi bayramlar hep beraber.Yarın getirecek usb-rs232 aparatını,denerim bakalım.Bu arada sendeki cihazda rs232 girişi nasıl,söküp baktın mı alper cihaza
Bu gün senin yazılımı denedim benim pikodaBotech piko 700 ile aynı, 3 pinli, ayrica icinde 4pinli bir soket daha var. hatta menüleride aynı idi sonra farklı bir yazılım attık ve geri dönemedim bir daha.
Ustam ekteki dosyayı göremedim gizli metin diyor. bu yazılımın üzerine botech piko yada next kanky yüklüyorum, her hangi bir hata vermiyor ama yükleme bitince yazılım değişmiyor.Bu gün senin yazılımı denedim benim pikoda
Bir yerde hata yapıyorsundur mutlaka,ama benim aklıma ilk gelen yazılımı rs232 için hazırlamadığındır
Aşağıdaki fotoda anlattım alper,eğer flashta sıkıntı yoksa kesin yüklersin,ancak flash bozulmuşsa değiştirmelisin.Farklı yöntemlede atarsın yazılımı ama ben denemedim onu maalesef,denemediğim durumu da önermem biliyorsun
Aşağıdaki fotoya dikkat et,wepten indirdiğin yazılımlarda eğer mavi seçili yer varsa onu bir hex editör ile onun yanındaki fotoda görünen şekile getirip,farklı kaydet ile yeniden kaydedip yükle.Mutlaka yüklenecektir (flash sağlam ise).(bu konuyu da anlatmıştım ama bulamadım maalesef,hatta fotolu anlatım yapmıştım)
Bu arada sana hazırladığım eski bir yazılımı yükledim,istersen indirip dene
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Cihaz normal şekilde açılıyor zaten, açılışta premium hd yazılı bir logo geliyor, sistem bilgisindede u16 olarak görünüyordu sanirim.Önce işlem sekmesi üzerinden "flash eraseall" yapıp,yükleme yapmadan aç bakalım cihazını normal açılacak mı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
O oo,boya işiCihaz normal şekilde açılıyor zaten, açılışta premium hd yazılı bir logo geliyor, sistem bilgisindede u16 olarak görünüyordu sanirim.
sadece kumanda gözü numaratör çalışmıyor ve menü ing. Evde boya badana işleri var, biter bitmez "flash eraseall" deneyeceğim.
Boya badana diye çıktığımız yol, oturma gurubu, tv ünitesi ve yeni mutfak dolapları olarak devam ediyor, bence hiç bulaşma bu işlere abi.O oo,boya işi
Hanıma "boyayayım evi" dedim ,bana "istemez kalsın böyle" dedi
Şaka bir yana,kolay gelsin diyorum sevgili alper
AnladımBoya badana diye çıktığımız yol, oturma gurubu, tv ünitesi ve yeni mutfak dolapları olarak devam ediyor, bence hiç bulaşma bu işlere abi.
Önce işlem sekmesi üzerinden "flash eraseall" yapıp,yükleme yapmadan aç bakalım cihazını normal açılacak mı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Zaten "Diğer" seçeceksin alper,6605(s) olmayan lar farklı,bizimkiler(piko) 6605s işlemcili,ama bende bir de digimaster var,o 6605 loader farklı seçiliyor digimasterde.Edit: Emmi usb ile starsat sr1500hd ca yazılımını yükledim açılış logosu ve menü değişti, botech kumanda çalışıyor. Menü İngilizce.
Normal şekilde açıldı, loader ayarlarında bir hata olabilir mi? işlemci tipi 6605 seçince hata veriyor gerçi, o yüzden diğer seçiyorum.
Anakart resminide ekledim.
En son starsat 1500e çevirdim sonra next yazılımı attım çöktü, flaş erasel yapıp eski tarihli bir kanky yazılımı attım. Next olarak açıldı, pikoya geri dönersek iyi.Zaten "Diğer" seçeceksin alper,6605(s) olmayan lar farklı,bizimkiler(piko) 6605s işlemcili,ama bende bir de digimaster var,o 6605 loader farklı seçiliyor digimasterde.
Döner dönerEn son starsat 1500e çevirdim sonra next yazılımı attım çöktü, flaş erasel yapıp eski tarihli bir kanky yazılımı attım. Next olarak açıldı, pikoya geri dönersek iyi.