Ustam aklıma şimdi geldi ksr bakma şunuda sorum sana. yazılım yükleme yaparken baya bir sürüyor hızlı yükleme metodu vardı neydi o acaba?Teşekkür ederim ,iyi geceler
usb den yüklemeUstam aklıma şimdi geldi ksr bakma şunuda sorum sana. yazılım yükleme yaparken baya bir sürüyor hızlı yükleme metodu vardı neydi o acaba?
Yazilim dosyasini pc den degilde usb den gostercez programa degilmi ?usb den yükleme
Yazılımı usbya at ,tak cihaza ,rs232 bağla ,yükleme olarak usbdown seç,usbya attığın dosyanın adını yazıp start tıkla ,17 saniye sürüyor Anlatmıştım sanki bu işlemi ben
Ben isimleri kısaltıyorum hep usbden atarken,mesela 1.bin ,2 bin v.s gibi ,yazmak kolay oluyor
Tamam ustam simdi anladım, programdaki dosya adına usb deki mesela "1.bin" adını girince ordan dump çekiyor
Evet,filmde farklı dosya adı vermişim ama genelde "test" klasörü yaratıp ,içine kopyalarım ,internetten kaç tane dump indirdiysem ,yazılımı atarken de test/1.bin ,test/2.bin ..... test/25.bin (abartı değildir ) yazıp 17-20 saniyede bir çok yazılımı denemişimdir ,ama dikkat ettiysen filmdeki 4 mb lik yazılımlar ,benim flash 8lik olduğundan sıkıntı çıkartmadı ,sende büyük ihtimalle SN hatası verebilir.Tamar ustam simdi anladım, programdaki dosya adına usb deki mesela "1.bin" adını girince ordan dump çekiyor
Tabii ,nasılsa elinde rs232 ve program var ,denersin bir çok yazlımıArtık şans diyelim, olmadı şimdiki kendi yazılımı ile devam ederim.
Teşekkür ederim ,bende çıkıyorum ,iyi gecelerSelametle ustam hayirli geceler...
rs232 isteyeyim arkadaştan,senin yazılımı denerim mutlaka.(kızı kullansın diye vermiştim,üniversitede),umarım aciliyeti yoktur sevgili alper.teraspy
Emmi selamlar, suntech marka bir cihaz geçti elime, kumandası mevcut değil. botech piko 700hd ile aynı sanırım, üzerinde farklı bir yazılım var, piko yada next yazılımı atayım dedim ama bir yerde hata yapıyorum sanırım yazılımı almadı. Üstündeki yazılımı yedek aldım loader ile, bunu piko yada next kanky yapamazmıyız?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.