Botech Piko 700 HD (Yeni)

hayırlı olsun

teşekkürler

Gençler,hepiniz teşekkür etmişsiniz ama link silinmiş ,hiç bahsetmemissiniz :)
Bende linki değiştirdim ,bazı olumsuzluklar giderildiğinden üzerini çizdim ve konuyu sadece "beğen" olarak değiştirdim.
:ok

Gençler,hepiniz teşekkür etmişsiniz ama link silinmiş ,hiç bahsetmemissiniz :)
Bende linki değiştirdim ,bazı olumsuzluklar giderildiğinden üzerini çizdim ve konuyu sadece "beğen" olarak değiştirdim.
:ok
Sen bir tanesin emmiii

Sen bir tanesin emmiii
Teşekkür ederim :ok
Biliyordum dosyanın bir süre sonra silineceğini,hadi bakayım dedim dün :) İyikide bakmışım ,kimbilir nezamandır silinmişti dosya ,sevgili rizeli_53 :)

2.93 guncellemesi gelmisti yukledim bin pisman oldum. Uydu kanallarinda cok sık bir sekilde karelenme oluyor. You tube sorunsuz calisiyor 2.93 te . Ama ben yinede bu surume gectim cunku uydu kanallari izlenmiyor o karelenme yuzunden . İnsallah duzelir

2.93 guncellemesi gelmisti yukledim bin pisman oldum. Uydu kanallarinda cok sık bir sekilde karelenme oluyor. You tube sorunsuz calisiyor 2.93 te . Ama ben yinede bu surume gectim cunku uydu kanallari izlenmiyor o karelenme yuzunden . İnsallah duzelir
Bunu "şikayet" olarak belirtmiştim ,önceki sürümlerde de favori kanalı değiştiriyordu,bende piko 600 döndüm :)

Piko 700 HD 2.89 yazılımı olan paylaşabilir mi acaba ? 2.95 yazılımını yükledim pişman oldum. Cihazı kullanmak tam bir eziyet oldu özellikle uydu kısmını.

Geri
Üst Alt