Usb ile attım sayın Teraspy.Yazılımı ne ile atıyorsun,usb mi yoksa rs232 ile mi
Usb ile attım sayın Teraspy.Yazılımı ne ile atıyorsun,usb mi yoksa rs232 ile mi
Cihazda hangi yazılım var,kendi yazılımımı acaba?Kanal kapasitesi sistem bilgisinde 7000 olarak görünüyor ama daha 5000 kanal varken cortladı cihaz. Softcam attığımda tüm keyler 00 00 .. 00 olarak görünüyordu. Flaş değiştirmek bu işlemciyi adam etmiyor.
Neyseki cihazı çalıştırabildim. Gereksiz kanalları komple silmek gerekiyor.
Cihazda hangi yazılım var,kendi yazılımımı acaba?
Flash eraseall yapmadan yüklemiyorsundur umarım ,birde keylerin hepsini yükleme ,ben kullanılmayanları siliyorum mesela,,hatta kulanıılmayan derecelerdeki uyduları bile silip key ve iptvleri yükleyip sonra dump alıyorumBotech 600 HD 2.87 vardı. Kanalı izlerken dondu. Sanırım kanal sayısı fazla geldi. Key sayfasına bakınca sıkıntı olduğu belliydi. Elimdeki tüm dumpları denedim. Herhalde 13-15 defa dump yüklemişimdir. En sonunda açıldı.
Flash eraseall yapmadan yüklemiyorsundur umarım ,birde keylerin hepsini yükleme ,ben kullanılmayanları siliyorum mesela,,hatta kulanıılmayan derecelerdeki uyduları bile silip key ve iptvleri yükleyip sonra dump alıyorum
Gerçi halen mediastar 790 yüklü
770 yükle cihaza menü ---> Ağ uygulamaları ---> vftp gir en alttan MS-MINI royal tıkla , oradaki "bin" dosyasına gelip tekrar ok tıkla,yazılımı göreceksin,tıklayınca kurulur (sanıyorum)Eraseall yapıyorum tabi. Key olarak online güncellemede ne varsa onu yapıyorum. Ben de kullanmadığım tüm uyduları sildim. Kanal sayısını abartmamak gerekiyor demekki.
Bu mediastar 790 nasıl yüklenir ? Dump bulamadım. 770 dumpu var elimde.
770 yükle cihaza menü ---> Ağ uygulamaları ---> vftp gir en alttan MS-MINI royal tıkla , oradaki "bin" dosyasına gelip tekrar ok tıkla,yazılımı göreceksin,tıklayınca kurulur (sanıyorum)
Tabi önce kullandığın yazılımın dumpını almayı unutma
Aynı yazılım,sadece cihaz noları farklı sevgili kurzawa770'ten farkı var mı peki ? Yoksa yüklemeyeceğim. Samsatta ses problemi var. F1'de kumanda tam uyumlu değil. Botech dışındakilerde rgb-yuv444 seçeneği yok. O yüzden mecbur 600 yazılımındayım.
Test almıştım ,sorun yoktu bende[SUP]Hayirli forumlar herkese . Yaklasik 1 haftadir xtreamde sorun var ben de her zaman girdigim hesabima giremez oldum kesinlikle yanlis falan yazmiyorum giris diyorum 30 40 saniye bekletip baglanti kurulamadi ya da hatali yazisi cikiyor hesabima telefondaki uygulamadan girebiliyorum sorun yok hesapta . Abim de de ayni cihaz var onda da denedim acmiyor onda da . Var mi basina gelen ? [/SUP]
Flash eraseall yapmadan yüklemiyorsundur umarım ,birde keylerin hepsini yükleme ,ben kullanılmayanları siliyorum mesela,,hatta kulanıılmayan derecelerdeki uyduları bile silip key ve iptvleri yükleyip sonra dump alıyorum
Gerçi halen mediastar 790 yüklü