teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İp tv mükemmel şimdilik,hızlı...İp TV nasıl abi onun hakkında da bilgi verirmisin yani yazılımı önerirmisin
xstream iptv de sorun yok önce onu yazayım
Tek sorun İnternet iptv'de, (aslında sorun mu bilmem)2000 ile sınırlı,5mb lik liste attım sadece 2000 kanal(diyeyim) var,diğerleri yok,yani şöyle yazayım,22110 girişten sadece 2000 adedi listede görünüyor,bunu telefonda (vestel 355 model,ilk çıkan) tamamını görüyorum ,kötümü ,hayır ama sınır olmamalı ;)
Kanal geçişleri hızlı,farklı ülkelerden geçiş denedim,baya iyi,fakat yazılım geliştirilmeli,neden 22000 kanal(diyeyim) olmasın ki
Mylink uygulamasına bir türlü iptv listesini ekleyemedim,sanırım iyicene yaşlandım
Bu arada 6605s ve diğerlerinin yazılım editleme programlarını da buradan vereceğim,free
İyice kurcalıyayım,hemen hepsini yayınlıyacağım,belki benim gibi "meraklı" dostlarım da vardır uydu alıcısı konusunda
Gerçi dediğim gibi "amerikayı yeniden keşif etmek" değil,kullanıcının arayıp da bulamadığı programlar kalmasın,arşivlerine https://tavsiyeforumu.com üzerinden teraspy'dan alınma olarak katsınlar ;)