teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Eraseall olayı cihazın içinde mi ? Yeni 600 aldım da :) daha gelmedi
Hayır,yazılım yükleme progrmında bulunuyor :ok

B Çevrimdışı

ben0ben

Yeni Üye
24 Şub 2020
55
Hayır,yazılım yükleme progrmında bulunuyor :ok

Bu yazılım tam olarak ne işe yarıyor ? Dönüşüm yazılımları için falan mı ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu yazılım tam olarak ne işe yarıyor ? Dönüşüm yazılımları için falan mı ?
Sadece dönüşüm için yaramıyor,bazen cihaz yazılım sonucu hata verirse,bununla geri dönmek daha kolay olur ,tabii flash değiştirilirse dönüşüm de yapabilirsin,ama madem yeni gelecek ,şimdilik elleme ,çünkü değişim için flash değiştirtmen gerekiyor ,ama indir verdiğim linkten elinde bulunsun ,hatta verdiğim diğer gx6605s programını da indir ,çünkü yüklediğim siteden link kaldırılabilir ,baya zaman oldu yükleyeli çünkü :ok

B Çevrimdışı

Bozyaka35

Yeni Üye
4 Kas 2019
17
34
Anlamis degilim hocam nedir sorun anlamadim 3 bolumden hic birine giremiyorum defalarca baktim dogru yazdigima da eminim :(

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
[SUP]Hayirli forumlar herkese . Yaklasik 1 haftadir xtreamde sorun var ben de her zaman girdigim hesabima giremez oldum kesinlikle yanlis falan yazmiyorum giris diyorum 30 40 saniye bekletip baglanti kurulamadi ya da hatali yazisi cikiyor hesabima telefondaki uygulamadan girebiliyorum sorun yok hesapta . Abim de de ayni cihaz var onda da denedim acmiyor onda da . Var mi basina gelen ? [/SUP]
Kanal listesinde çok kanal varsa cihaz bunları yükleyemiyor maalesef.

A Çevrimdışı

adilem

Yeni Üye
2 Mar 2020
34
44
dump dosyasını bulamadım ilk mesajda varsa burdan paylaşabilirmisiniz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dump yazılımı vermedim zaten ,kendi yazılımıdır ,açılan sayfada "İndir" tıklamalısın :ok

A Çevrimdışı

adilem

Yeni Üye
2 Mar 2020
34
44
tek buldum dump bu var
Geant_GN-RS 8 MINI HD PLUS

orjinal
Botech Piko 700 yada 600 dump nerden bulabilirim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
tek buldum dump bu var
Geant_GN-RS 8 MINI HD PLUS

orjinal
Botech Piko 700 yada 600 dump nerden bulabilirim
Sendeki cihaz nedir acaba,piko değil mi?
Linkteki yazılım zaten orjinal yazılımdır ,dumpa gerek yok ki,indirip yükle cihazına- tabii piko 700 ise- dump neden istedin anlamadım inan sevgili adilem:)
Bu arada dump dosyalarını da dün verdim 3 adet,onlar dump dosyalarıdır ,2 adet piko600 1 adet piko700 :ok

A Çevrimdışı

adilem

Yeni Üye
2 Mar 2020
34
44
cihaz farklı yazılım yükledim önceden orjinal yazılım vardı üstünde tekrar orjinal yazılım dönmek için dump arıyorum bakalım senin verin dump ile acılıcakmı cihaz tek acan yazılım bu Geant_GN-RS 8 MINI HD PLUS rs232 ile atıyorum next yazılımda da acılıyor cihaz sadece kendi yazılımda acılmıyor ondan dump arama ihtiyac duydum yarın gündüz denerim nasip olursa senin verdim dump

A Çevrimdışı

adilem

Yeni Üye
2 Mar 2020
34
44
teraspy ustam verdin dump yükledim ekranda sn yok yada yanlış gibi bir yazı cıktı ekrana

tuhaf olan ise Geant_GN-RS 8 MINI HD PLUS sorunsuz bir sekilde acılıyor

Geri
Üst Alt