botech piko 600 hd plus

600 aldım, şu an yolda. Neler yapmalıyım öncelik olarak kardeşim ? Yani yazılım vb. gibi
Şimdilik birşey yapma,gelsin, funcam da aktif et ,kullan :ok
Tabii ileride flashı değiştirtmen gerekebilir mx serisi 25l64 ,işte ozaman istediğin dönüşümleri yapabilirsin ,ama bence şimdi kullan,gerçi @digiulama da bir cevap yazabilir :ok

Şimdilik birşey yapma,gelsin, funcam da aktif et ,kullan :ok
Tabii ileride flashı değiştirtmen gerekebilir mx serisi 25l64 ,işte ozaman istediğin dönüşümleri yapabilirsin ,ama bence şimdi kullan,gerçi @digiulama da bir cevap yazabilir :ok

funcam hangi paketleri açıyor, özelden yazar mısınız ?

@teraspy, banada gönderebilirmisiniz ?

Geçici olarak hdmi ile monitöre bağladım, bazı hd kanallar hızlı açılırken bazıları 1-2 saniye sonra geliyor. Neden böyle ?

Alman sky varmi ?

Bu funcam iptv'mi oluyor yoksa cardsharing'mi, cünkü cccam'da sky cözülmüyor yalnizca oscam'da Oscam gx6605s'lerde mevcut degil ?.
Acaba Alman DAZN'da oluyormu ?

Bu funcam iptv'mi oluyor yoksa cardsharing'mi, cünkü cccam'da sky cözülmüyor yalnizca oscam'da Oscam gx6605s'lerde mevcut degil ?.
iptv de var ama funcam iptv değil , bizim cihazda cccam ve newcs mgcam var.Bu dediğin DAZN frekans verirsen bakarım :ok

Oluyor.

Dazn 1 bar: 11170.75 symbolr. 22000 Horizontal
Dazn 2 bar: 11797.50 symbolr. 27500 H
Peki Funcam Emu'mu oluyor, yani internetsiz ?

Dazn 1 bar: 11170.75 symbolr. 22000 Horizontal
Dazn 2 bar: 11797.50 symbolr. 27500 H
Peki Funcam Emu'mu oluyor, yani internetsiz ?
Dediğin frekanslar açık ,ama emu değil,internet olmalı ,server bağlanması gerekiyor çünkü

Apartmanda sadece astra19 var,çoğunu çözüyor ,42den çözdüğü yok maalesef,yazdıklarım bunlardı rikit :)

Hangi kanallarda yapıyor,şifrelilerde mi ,genelde şifrelilerde yapıyor ,ancak çözüyor ben0ben :)

Yoo bikaç kanal denedim, bazısı hemen bazısı bekliyor çok az.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

internete bağlı olduğunda powervu ve tanberg oto şfre alıyor mu ? , ya da feed olursa biss alıyor mu oto ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt