teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ne demek bu stock yazılım,bunun TR'si nedir acabaStock yazılımla mı
Ne demek bu stock yazılım,bunun TR'si nedir acabaStock yazılımla mı
Ne demek bu stock yazılım,bunun TR'si nedir acaba
Flash değiştiyse rs232 ile direk atılır,ama değişmediyse hata verir
Bu arada yeni işlemci sürüldü ,belkide daha önceden de vardı ben bilmiyordum 6605H ,bunun yazılımı 6605S'ye uymuyor maalesef ,uysa süper olacaktı
Evet,kendi aralarında değişiyor.Flaş değişmediyse sadece botech 600-700 değişimleri oluyor. Zaten 2 cihaz arasında bir fark yok.
Bu 6605h ne işe yarar ?
nerede bu istanbulda 65 tlye satan yer adres verebilirmisin?İstanbul da olanlar yerinde alınca 65 liraya alıyorlat
Karaköyde seyhanlıoğlu kadirde benim selamımı söle osana verir bu fiyatanerede bu istanbulda 65 tlye satan yer adres verebilirmisin?
Ben kullandım uzun süre ,monitörde panel arızası olunca yeğenim 40cmlik arçelik tv verdi "dayıcığım sana helal olsun" dedibu cihazı alıp, hdmı ile monitörde kullanacagım. daha önce yumatu mini hd uydu alıcısı ile aynı işi yapmaktaydım, uydu alıcısını monitöre seside a/v den alıyordum
bunda A/V girişi var mı? ve monitörde kullanan ?
teşekkürler üstad hiç gerek kalmadı cihaz üzerindeki a/v girişi direk ses verdi çokta güzel oldu.Ben kullandım uzun süre ,monitörde panel arızası olunca yeğenim 40cmlik arçelik tv verdi "dayıcığım sana helal olsun" dedi
Av çıkışı var ,evet ama ben "hdmi to vga" kullanıyordum,ses çıkışını da oradan alıyordum
Aşağıdaki link örnek donanım içindir ,bendeki budur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yoo,ben halen antenli usb ethernet kullanıyorum ,daha hiç sıkıntı çıkartmadı ,ama usbwifi de var elimdeteşekkürler üstad hiç gerek kalmadı cihaz üzerindeki a/v girişi direk ses verdi çokta güzel oldu.
şimdi bunu internete çıkaracka cihaz arayışındayım. usb to ethernet arıyorum wifi ile sorun yaşıyormuş.
Merhaba arkadaslar bana botech 600 hd plus 2.93 yazilimi gerek elinde olan var mi ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.