botech piko 600 hd plus

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Çalıştı şimdi. Ama powervu tanbergi halletmeye çalışıyorum. Yüklediğim ip tv işlemiyor çözmeye çalışıyorum.

Auto powervu tanberg, değil miydi ?
Online güncellemeden key güncellemesini yapın, Tandbergler ve Powervular açılacaktır. Powervular takılma yaparsa Funcam'ı kapatın takılma kalmayacaktır.

B Çevrimdışı

ben0ben

Yeni Üye
24 Şub 2020
55
Online güncellemeden key güncellemesini yapın, Tandbergler ve Powervular açılacaktır. Powervular takılma yaparsa Funcam'ı kapatın takılma kalmayacaktır.

Yaptım, sadece key olarak, birkaç saniye oynatıyor sonra takılıyor. Key kısmına baktım kanaldan ama key yok. Bir de ip tv attım, ama oynatmıyor, internet veri alıyor gözükmesine rağmen.

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

ben0ben

Yeni Üye
24 Şub 2020
55
Hangi flash'ı almalıyız, link verdiydiniz ama kaybettim. 16 vardı sanırım

B Çevrimdışı

ben0ben

Yeni Üye
24 Şub 2020
55
çinden alacaksın flashı türkiyede satılmıyor ben tüm türkiyede köşe bucak arattım :) botech serisi tüm cihazlarda flash değişimi şart başka çaren yok
ÜRÜN BU 2.5 TL AMA 20 TL DE VERGİ ÖDÜYORSUN BİLGİN OLSUN değişim için bu işten iyi anlayan birine yaptırman gerek alaattin abi gibi cihazı çöp etme :)

Bu 8mb mı ? 16 lısı yok mu?

Funcam kapatıyorum, cccam bağlı ama açmıyor, normalde sorun yoktu ama. Şifreli kanallarda mozaik sorununu çözmek lazım. rs232 yapabilirsem eski yazılıma döneceğim, mozaiklenme 2.70 te yokmuş sanırım. 16 lık flash yaparsam mozaik kalır mı? Canımı sıkıyor bu durum, başka böyle uydu alıcı var mı alınabilecek ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu 8mb mı ? 16 lısı yok mu?
8 evet,yetiyor 8mb zaten ,ama alırsan benim durumuma düşme sakın :)
Ben bir telefon tamircisine verdim,"takarım amca bunu" dedi,eve geldim baktım aha ,etrafında ne kadar mini kompanent varsa çıkmış ,becerememiş yani ,birşey demedim tabii çocuğa,olan olmuş artık dedim :)

B Çevrimdışı

ben0ben

Yeni Üye
24 Şub 2020
55
8 evet,yetiyor 8mb zaten ,ama alırsan benim durumuma düşme sakın :)
Ben bir telefon tamircisine verdim,"takarım amca bunu" dedi,eve geldim baktım aha ,etrafında ne kadar mini kompanent varsa çıkmış ,becerememiş yani ,birşey demedim tabii çocuğa,olan olmuş artık dedim :)

digiulama digiulama 16 mb şart yazmışta iletisinde. Ondan dedim 16 diye

Geri
Üst Alt