Kim diyor olmadıgını bizzat alattin abi denedi yazılımı ben editledikten sonra ?
Ne kadar randımanlı çalışıyor nashare ? Birde hangi asıl yazılım en sorunsuz çalışıyor ?
Son düzenleme:
Kim diyor olmadıgını bizzat alattin abi denedi yazılımı ben editledikten sonra ?
Online güncellemeden key güncellemesini yapın, Tandbergler ve Powervular açılacaktır. Powervular takılma yaparsa Funcam'ı kapatın takılma kalmayacaktır.Çalıştı şimdi. Ama powervu tanbergi halletmeye çalışıyorum. Yüklediğim ip tv işlemiyor çözmeye çalışıyorum.
Auto powervu tanberg, değil miydi ?
Online güncellemeden key güncellemesini yapın, Tandbergler ve Powervular açılacaktır. Powervular takılma yaparsa Funcam'ı kapatın takılma kalmayacaktır.
mx serisi ,25l64Hangi flash'ı almalıyız, link verdiydiniz ama kaybettim. 16 vardı sanırım
çinden alacaksın flashı türkiyede satılmıyor ben tüm türkiyede köşe bucak arattım botech serisi tüm cihazlarda flash değişimi şart başka çaren yok
ÜRÜN BU 2.5 TL AMA 20 TL DE VERGİ ÖDÜYORSUN BİLGİN OLSUN değişim için bu işten iyi anlayan birine yaptırman gerek alaattin abi gibi cihazı çöp etme
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
8 evet,yetiyor 8mb zaten ,ama alırsan benim durumuma düşme sakınBu 8mb mı ? 16 lısı yok mu?
8 evet,yetiyor 8mb zaten ,ama alırsan benim durumuma düşme sakın
Ben bir telefon tamircisine verdim,"takarım amca bunu" dedi,eve geldim baktım aha ,etrafında ne kadar mini kompanent varsa çıkmış ,becerememiş yani ,birşey demedim tabii çocuğa,olan olmuş artık dedim
O farklı cihaz için ,piko için değildi diye hatırlıyorum
Hımm,linkteki cihazın modeli farklıdır (matrix burger) ,ama 8mb çok çok yetiyor sevgili ben0ben
Hımm,linkteki cihazın modeli farklıdır (matrix burger) ,ama 8mb çok çok yetiyor sevgili ben0ben