bu cihazı alacagım ama rs 232 portu yok sanırım, buna nasıl dönüşüm yazılımı atarız ki ?
teşekkür ederim hızlı cevap için, malzemeler yarın gelecek inşallah. birde nashare oluyor mu bu cihaza ?Cihazın rs232 portu var. Usb to rs232 kablo alacaksın. İki tarafı dişi çevirici alacaksın. 3 tane de elektronikçilerden izole kablo alacaksın. Bu kablonun bir ucu dişi bir ucu erkek. Bu 3 kablonun dişi tarafındaki plastikleri hafif zımparalayacaksın (yoksa rs232 portuna sığmıyor) Cihazın rs portuna oturacak 3lü soket bulmak çok zor. Bu yüzden ben böyle çözdüm.
Yükleyici uygulama, bazı dump dosyaları ve rs232 şeması forumda sabit konularda mevcut. Kolay gelsin.
Bu arada flaş değiştirmeyi unutma.
teşekkür ederim hızlı cevap için, malzemeler yarın gelecek inşallah. birde nashare oluyor mu bu cihaza ?
Dönüşüm yazılımı için flash değişimi şartbu cihazı alacagım ama rs 232 portu yok sanırım, buna nasıl dönüşüm yazılımı atarız ki ?
Sevgili üstat bende boteck piko 600z var bununda flash değişimi yapmak gerekirmi eğer gerekli ise flas ismi modeli ve nereden alabiliriz bir aderesi varDönüşüm yazılımı için flash değişimi şart
Fiyatı 30 TL
Kim diyor olmadıgını bizzat alattin abi denedi yazılımı ben editledikten sonra ?
Yok paylaşmayacağım yazılım stok değil editlenmişStock yazılımla mı yoksa başka yazılımla mı ? Bir de yazılımı paylaşmayı düşünüyor musunuz ?