Tüh,üzüldüm şimdi ,hatta yazamadım bir ara ,düşündüm inan.Bence alperin başına gelen geldi sanırım senin başına ,2mb lik config ile 4 mblik flash,acaba kilitledimi diye düşündüm.Çünkü config dosyası flash boyutuna göredir,ve flash boyutu kadar config olmalı (bana göre) Sen neredeydin ,istanbul mu,olmazsa serkana götür cihazı,değiştirsin flashını elinde varsa.olmadı ustam configi değiştim yine yüklenmedi dosya
çok uzak :(Tüh,üzüldüm şimdi ,hatta yazamadım bir ara ,düşündüm inan.Bence alperin başına gelen geldi sanırım senin başına ,2mb lik config ile 4 mblik flash,acaba kilitledimi diye düşündüm.Çünkü config dosyası flash boyutuna göredir,ve flash boyutu kadar config olmalı (bana göre) Sen neredeydin ,istanbul mu,olmazsa serkana götür cihazı,değiştirsin flashını elinde varsa.
Normalde çalışır ama kendi yazılımında diye biliyorum,hiç kullanmadım ,genelde yazılmı atmadan önce çözer kumandayı editlerim çünkü mutlaka.Olmazsa serkana telefon edeyim ,elinde flash varmıdır diye,varsa kargo ile yollarsın,(önce sorayım tabii)çok uzak :(
cihazın kendi power kapatma tuşuda çalışmıyor kapanıp açılırmı ordan kumanda çalışmasa bile
olur ustam.Normalde çalışır ama kendi yazılımında diye biliyorum,hiç kullanmadım ,genelde yazılmı atmadan önce çözer kumandayı editlerim çünkü mutlaka.Olmazsa serkana telefon edeyim ,elinde flash varmıdır diye,varsa kargo ile yollarsın,(önce sorayım tabii)
Tamam ,yarın olsun hayr olsunolur ustam varsa ben burda bir tamirciye lehim yaptırırım.
Cep telefona kumanda uygulaması yükledim diyorsunuz .teraspy ustam hallettim, açtım cihazı. Önce yüklediğim yazılımın tiger cihaza ait olduğunu buldum. Cep telefona kumanda uygulaması yükledim. Ordan tigeri buldum tabiki tuşlar karışıktı deneyerek menüyü açtım ordan usb den original yazılıma dönünce kendi dump ımı rs232 ile yükledim sıkıntısız. Evrensel kumandaya gerek kalmadan hallettim. Hakkını helal et akşam seni de o kadar uğraştırdım. Selametle...
Yazacaktım ama reklam olur diye yazmamıştım. Yine sıkıntı olmazsa paylasırım elbette...Cep telefona kumanda uygulaması yükledim diyorsunuz .
Geçmiş olsun . Çözümlemiş olduğunuza sevindim.
Programının ( uygulama ) linkini verseydiniz veya foruma programı ( uygulama ) yükleme .
Aaa,valla çok sevindim inan Helal olsun,ne demek ,seve seve uğraşıyorum sevgili cemel ,ben bozulduğu için çok üzülmüştüm.Güle güle kullanteraspy ustam hallettim, açtım cihazı. Önce yüklediğim yazılımın tiger cihaza ait olduğunu buldum. Cep telefona kumanda uygulaması yükledim. Ordan tigeri buldum tabiki tuşlar karışıktı deneyerek menüyü açtım ordan usb den original yazılıma dönünce kendi dump ımı rs232 ile yükledim sıkıntısız. Evrensel kumandaya gerek kalmadan hallettim. Hakkını helal et akşam seni de o kadar uğraştırdım. Selametle...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bulabilirsen bir tane 8in1 al ,genelde işe yarar bu durumlarda,ben fotolarını da vermiştim kodlarını da sanırım.Tesekkurler teraspy ustam, apk biraz reklamlı can sıkıcı olabiliyor ama işimi gördū. Bugun 3 tv elektronik tamircisi gezdim hem bisey yapamayız dediler hem de evrensel kumanda yok. Bende senin tabirinle kendi işini kendin yap hesabı hallettim ins.