botech piko 600 hd plus

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
olmadı ustam configi değiştim yine yüklenmedi dosya
son çare evrensel kumanda kaldı eğer ondan menü açıp usb den güncelleme yapabilirsem o zaman düzelir

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
olmadı ustam configi değiştim yine yüklenmedi dosya
Tüh,üzüldüm şimdi ,hatta yazamadım bir ara ,düşündüm inan.Bence alperin başına gelen geldi sanırım senin başına ,2mb lik config ile 4 mblik flash,acaba kilitledimi diye düşündüm.Çünkü config dosyası flash boyutuna göredir,ve flash boyutu kadar config olmalı (bana göre) Sen neredeydin ,istanbul mu,olmazsa serkana götür cihazı,değiştirsin flashını elinde varsa.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Tüh,üzüldüm şimdi ,hatta yazamadım bir ara ,düşündüm inan.Bence alperin başına gelen geldi sanırım senin başına ,2mb lik config ile 4 mblik flash,acaba kilitledimi diye düşündüm.Çünkü config dosyası flash boyutuna göredir,ve flash boyutu kadar config olmalı (bana göre) Sen neredeydin ,istanbul mu,olmazsa serkana götür cihazı,değiştirsin flashını elinde varsa.
çok uzak :(
cihazın kendi power kapatma tuşuda çalışmıyor kapanıp açılırmı ordan kumanda çalışmasa bile

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
çok uzak :(
cihazın kendi power kapatma tuşuda çalışmıyor kapanıp açılırmı ordan kumanda çalışmasa bile
Normalde çalışır ama kendi yazılımında diye biliyorum,hiç kullanmadım ,genelde yazılmı atmadan önce çözer kumandayı editlerim çünkü mutlaka.Olmazsa serkana telefon edeyim ,elinde flash varmıdır diye,varsa kargo ile yollarsın,(önce sorayım tabii)

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
teraspy teraspy ustam hallettim, açtım cihazı. Önce yüklediğim yazılımın tiger cihaza ait olduğunu buldum. Cep telefona kumanda uygulaması yükledim. Ordan tigeri buldum tabiki tuşlar karışıktı deneyerek menüyü açtım ordan usb den original yazılıma dönünce kendi dump ımı rs232 ile yükledim sıkıntısız. Evrensel kumandaya gerek kalmadan hallettim. Hakkını helal et akşam seni de o kadar uğraştırdım. Selametle...

Son düzenleme:
istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
teraspy teraspy ustam hallettim, açtım cihazı. Önce yüklediğim yazılımın tiger cihaza ait olduğunu buldum. Cep telefona kumanda uygulaması yükledim. Ordan tigeri buldum tabiki tuşlar karışıktı deneyerek menüyü açtım ordan usb den original yazılıma dönünce kendi dump ımı rs232 ile yükledim sıkıntısız. Evrensel kumandaya gerek kalmadan hallettim. Hakkını helal et akşam seni de o kadar uğraştırdım. Selametle...
Cep telefona kumanda uygulaması yükledim diyorsunuz .

Geçmiş olsun . Çözümlemiş olduğunuza sevindim.
Programının ( uygulama ) linkini verseydiniz veya foruma programı ( uygulama ) yükleme .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aaa,valla çok sevindim inan :ok Helal olsun,ne demek ,seve seve uğraşıyorum sevgili cemel ,ben bozulduğu için çok üzülmüştüm.Güle güle kullan :ok
Apk nın adını da ver bari elimde bulunsun (gerçi bende 8in1 var) .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tesekkurler teraspy teraspy ustam, apk biraz reklamlı can sıkıcı olabiliyor ama işimi gördū. Bugun 3 tv elektronik tamircisi gezdim hem bisey yapamayız dediler hem de evrensel kumanda yok. Bende senin tabirinle kendi işini kendin yap hesabı hallettim ins.
Bulabilirsen bir tane 8in1 al ,genelde işe yarar bu durumlarda,ben fotolarını da vermiştim kodlarını da sanırım.

Geri
Üst Alt