Android aldıktan sonra cccam veya funcam'a ihtiyacın olmazki iptv işini çözerUsta birde şunu merak ediyorum 4k smart android tv lere oscam ya da cccam funcam vs.dışardan yuklenir mi eğer olursa süper olur bende alırım 4k smart android
Yüklenir ,çalışır ama iş yapar mı bilmiyorum ,özellikle oscam dan bahsediyorum ,bence android tv alınmaz ,ben almam ,onun yerine doğru dürüst bir 4k+serverli cihaz alırdımUsta birde şunu merak ediyorum 4k smart android tv lere oscam ya da cccam funcam vs.dışardan yuklenir mi eğer olursa süper olur bende alırım 4k smart android
iks olarak Kodi-Vavoo-Türkvod-Seyirtürk ve bunun gibi çok fazla apk yükleyebilirsin.Ama teraspy üstadın dediği gibi Android Tv alınmaz bencedeIptv zaten smart tv lerde var ben iks olarak yüklenebilir mi onu merak ediyorum oscam cccam funcam vs artık ne olursa
BU 2020 videosu GX6605S İşlemciler
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
burdaki yazılımı yükledikten sonra oldu teraspy ustam.
Bu işlerden anlamam ama işinizi görürmü ?
DİKKAT : UYARIDIR SORUMLUK KABUL OLUNMAZ . !!!
Bulduklarım .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunları denedim ama yine olmadı. ilgin için sağol kardeşim...bugün maça bakamayacağız vesselam...
Haydaa,neden dönemedi rs232 ile ,dönmesi lazım,yani kumanda içinmi dönmedi yazdın yoksa tam yazılım için mi anlamadım inan ,ama rs232 ile kendi yazılımına dönersin.teraspy ustam piko 600 hd plus cihaza bir tane yazılım attım cihaz açıldı fakat kumanda iş görmediği için usb den güncelleme yapamıyorum bu yüzden eski yazılıma da dönemiyorum. menü tuşu çalışmıyor o yüzden rs232 ile yazılım attım ama nafile işe yaramadı ne yapmam lazım?
Kendi dump yazilimada dönmüyor ustam, flash erasell de yapiyom olmuyoHaydaa,neden dönemedi rs232 ile ,dönmesi lazım,yani kumanda içinmi dönmedi yazdın yoksa tam yazılım için mi anlamadım inan ,ama rs232 ile kendi yazılımına dönersin.
Other seçiyorsun değil mi yüklerken,bu arada kablolarını da kontrol et ,çünkü bu yazılımı yükleyip bakmıştım,yüklerkenki fotoyu at bakayım ayarlarınaKendi dump yazilimada dönmüyor ustam, flash erasell de yapiyom olmuyo