botech piko 600 hd plus

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yarın mutlaka denerim.
Dedim ama dayanamadım yükledim :) Tabii kumanda çalışmadı,demek ki yarın deneyeceğim kumandayı editlemem lazım çünkü :)

alodan-180.png

alodan-181.png

alodan-182.png

alodan-183.png

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Neyse sen artık denersin, sonucunuda yazarsın bize. Özellikle forever serveri merak ediyorum. Geçen gün bir 4mb lık yazılım yükledim 1 senelik nashare server verdi ama çoğu kanalları açmadı. Birtek astra19 bazı ka' nalları açtı o kadar. Bende orijinal yazılıma döndüm.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Neyse sen artık denersin, sonucunuda yazarsın bize. Özellikle forever serveri merak ediyorum. Geçen gün bir 4mb lık yazılım yükledim 1 senelik nashare server verdi ama çoğu kanalları açmadı. Birtek astra19 bazı ka' nalları açtı o kadar. Bende orijinal yazılıma döndüm.
Yarın mutlaka denerim,kumandayı editlemem lazım önce tabii.Bizde apartmanda astra19 var,oradan izliyorum bazı şeyleri :ok

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647

nashare server içeren yazılımı paylaşırsan meraklıları olarak deneriz. Sırf bu server için hiremco cihaz almıştık dönüşüm için. botech cihazların işlemcilerine de bu yazılımın olması güzel olmuş. Bazen farklı serverler de güzel olabiliyorlar.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
nashare server içeren yazılımı paylaşırsan meraklıları olarak deneriz. Sırf bu server için hiremco cihaz almıştık dönüşüm için. botech cihazların işlemcilerine de bu yazılımın olması güzel olmuş. Bazen farklı serverler de güzel olabiliyorlar.
Paylaştım yukarda ama buraya tekrar bırakıyorum linki. Ben deneyemedim flaş 8mb istiyor. teraspy teraspy ustam deneyecek ondan haber bekliyorum bakalım.

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Paylaştım yukarda ama buraya tekrar bırakıyorum linki. Ben deneyemedim flaş 8mb istiyor. teraspy teraspy ustam deneyecek ondan haber bekliyorum bakalım.

Teşekkür ederim. Benim kastettiğim yazılım, altta bahsettiğin,

Maviyle işaretlediğim 4mb olandı.

Geri
Üst Alt