Config dosyasını değiştirme sakın ,4mb kalsın ,çünkü senin cihaz 4mbEvet biliyorum "3457" şimdilik biraz ara verdim yazılım yuklemeye denk gelirse alırım bakalım.
Teşekkür ederim ,iyi gecelerTamam ustam dosyayı sakladım zaten lazım olursa kullanirim, sagolasın, görüşürüz ustam iyi geceler...
Yarın mutlaka denerim.Sayın teraspy ustam aşağıdaki yazılımı bir deneyebilir misin? 8mb flaş bellek istiyor ben deneyemedim.
* 1 yıl forever server veriyormuş.
* Mediastar yazılımı...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dedim ama dayanamadım yükledim Tabii kumanda çalışmadı,demek ki yarın deneyeceğim kumandayı editlemem lazım çünküYarın mutlaka denerim.
Hiç denemedim , tekrar max yükledim ,delux music ten şarkı dinliyorum ses kısık olarakUstam evrensel kumanda ile olmuyor mu?
Yarın mutlaka denerim,kumandayı editlemem lazım önce tabii.Bizde apartmanda astra19 var,oradan izliyorum bazı şeyleriNeyse sen artık denersin, sonucunuda yazarsın bize. Özellikle forever serveri merak ediyorum. Geçen gün bir 4mb lık yazılım yükledim 1 senelik nashare server verdi ama çoğu kanalları açmadı. Birtek astra19 bazı ka' nalları açtı o kadar. Bende orijinal yazılıma döndüm.
Neyse sen artık denersin, sonucunuda yazarsın bize. Özellikle forever serveri merak ediyorum. Geçen gün bir 4mb lık yazılım yükledim 1 senelik nashare server verdi ama çoğu kanalları açmadı. Birtek astra19 bazı ka' nalları açtı o kadar. Bende orijinal yazılıma döndüm.
Paylaştım yukarda ama buraya tekrar bırakıyorum linki. Ben deneyemedim flaş 8mb istiyor. teraspy ustam deneyecek ondan haber bekliyorum bakalım.nashare server içeren yazılımı paylaşırsan meraklıları olarak deneriz. Sırf bu server için hiremco cihaz almıştık dönüşüm için. botech cihazların işlemcilerine de bu yazılımın olması güzel olmuş. Bazen farklı serverler de güzel olabiliyorlar.
Teşekkür ederim. Benim kastettiğim yazılım, altta bahsettiğin,Paylaştım yukarda ama buraya tekrar bırakıyorum linki. Ben deneyemedim flaş 8mb istiyor. teraspy ustam deneyecek ondan haber bekliyorum bakalım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Neyse sen artık denersin, sonucunuda yazarsın bize. Özellikle forever serveri merak ediyorum. Geçen gün bir 4mb lık yazılım yükledim 1 senelik nashare server verdi ama çoğu kanalları açmadı. Birtek astra19 bazı ka' nalları açtı o kadar. Bende orijinal yazılıma döndüm.