botech piko 600 hd plus

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Bu sayfayı incele, sayfanın altında yükleme dosyaları var biri nashare yazılımı diğeride eski yazılıma dönmek için downgrade yazılımıdır. Rs232 ile nashare yazılımı yükle hoşuna giderse kullan, tekrar eski yazılıma dönmek için usb den downgrade yazılımını yüklemen gerekiyor ondan sonra Rs232 ile eski yazılımına dönebilirsin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Neyse sen artık denersin, sonucunuda yazarsın bize. Özellikle forever serveri merak ediyorum. Geçen gün bir 4mb lık yazılım yükledim 1 senelik nashare server verdi ama çoğu kanalları açmadı. Birtek astra19 bazı ka' nalları açtı o kadar. Bende orijinal yazılıma döndüm.

Yarın mutlaka denerim,kumandayı editlemem lazım önce tabii.Bizde apartmanda astra19 var,oradan izliyorum bazı şeyleri :ok
Olmadı maalesef,kumanda da editlenmedi crc verdi ama 8in1 kodlayınca serverin data hatası verip bağlanmadığını da görmüş oldum.Ardından orjinal yazılımı indirip denedim ,kumanda editlendi ancak yine "data" hatası verip işe yaramadı :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
:)
alodan-197.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
:)
Burdan bana işe yarar olan var mı ki? ama 4mb geçmeyecek :)
Yok maalesef ,hepsi 8 lik ,ama ben tabii qmax (max.bin) tan şimdilik vazgeçmem ,cemelleri yükledim bu arada beğenmedim ,birinde kumanda çalıştı diğerinde olmadı ,iptv magic çalıştı ,diğerleri çalışmadı bunda server kodu neydi, yani servere nasıl giriyorduk unuttum (cemellerde) :)

cemel2 ve cemel3 bu 2 idi :)

alodan-198.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İp tvsi güzel ama, hoşuma gitti doğrusu :) ,hani şu 22 kişi olur ya koşup duran,onlarda var içinde ,bakmışsındır mutlaka.Ben sinema olanlara baktım ama bir çoğu "oynatma hatası" verip oynamadı.
Bu arada sanki yazılımla oynanmış gibi gördüm :) ,update ettiğimde farklı modelle açıldı,yukarıdaki fotoda görünüyor ,3 stars olarak,tabii önce kilitlendi anahtardan kapatınca açıldı.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
İp tvsi güzel ama, hoşuma gitti doğrusu :) ,hani şu 22 kişi olur ya koşup duran,onlarda var içinde ,bakmışsındır mutlaka.Ben sinema olanlara baktım ama bir çoğu "oynatma hatası" verip oynamadı.
Bu arada sanki yazılımla oynanmış gibi gördüm :) ,update ettiğimde farklı modelle açıldı,yukarıdaki fotoda görünüyor ,3 stars olarak,tabii önce kilitlendi anahtardan kapatınca açıldı.
Bende kumanda çalışmadı bu 3stars o yüzden deneyemedim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bende kumanda çalışmadı bu 3stars o yüzden deneyemedim.
Bu gün tekrar denedim ,update ettirmedim,iptv nedense "play error" verdi durdu ,sonra diğer wifi çubuğunu taktım ,tekrar denedim bu kez izledim bazı kanalları(iptv ile).[ MT7601 ve RT5370]
Hatta Altayın maçını izledim ,keşke izlemeseydim sinir oldum :) ,maç bitti bu kez serveri denedim ama çok berbattı ,yani server demeye bin şahit lazım,yani var mı var türünde server işte [astra19] :)
Hemen max döndüm ve derbiyi izledim :ok

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Bu gün tekrar denedim ,update ettirmedim,iptv nedense "play error" verdi durdu ,sonra diğer wifi çubuğunu taktım ,tekrar denedim bu kez izledim bazı kanalları(iptv ile).[ MT7601 ve RT5370]
Hatta Altayın maçını izledim ,keşke izlemeseydim sinir oldum :) ,maç bitti bu kez serveri denedim ama çok berbattı ,yani server demeye bin şahit lazım,yani var mı var türünde server işte [astra19] :)
Hemen max döndüm ve derbiyi izledim :ok
Max yazılımında astra19 beinmax lar çözüyormu abi?

Geri
Üst Alt