- Bu yazılımın bir benzerini kurdum onda kumanda çalışıyordu o yazılımın ilk sürümüne usb den yüklersen o vakit rs232 den yine istedigini yüklüyordun. Bunda cihaz aciliyor ortada menü yazıyor fakat kumanda işlemedigi için usb den guncelleme olmuyor.
usbden yapmayacaksın ,direk programla yap,hatta senin orjinal yazılımı adını o.bin olarak değiştir mesela,at onu fat32li usb içine,yüklemeyi de usbdown seç,kutucuğa da o.bin yaz,starta bas,kumanda farklı olduğundan çalışmaz kumanda
- Bu yazılımın bir benzerini kurdum onda kumanda çalışıyordu o yazılımın ilk sürümüne usb den yüklersen o vakit rs232 den yine istedigini yüklüyordun. Bunda cihaz aciliyor ortada menü yazıyor fakat kumanda işlemedigi için usb den guncelleme olmuyor.
İşte ondan yazdım,sanki yükleme yaparmışın gibi durumdan buraya foto ekle diye ,bas starta bitince foto çek yükle bakayım.Usbdown dan yukluyorum Am a sanki cihaz kendini korumaya almiş gibi flaşi ne siliyor ne de yukleme yapiyor
ustam bu şekilde yapıyorum olmuyor bir türlüİşte ondan yazdım,sanki yükleme yaparmışın gibi durumdan buraya foto ekle diye ,bas starta bitince foto çek yükle bakayım.
Bakıyorum sevgili cemel ,yüklediğin yazılımı (çalışmayan) yükle bakayım bir yer link ver sonraustam bu şekilde yapıyorum olmuyor bir türlü
Bakıyorum sevgili cemel ,yüklediğin yazılımı (çalışmayan) yükle bakayım bir yer link ver sonra
[Main]
SegNumber=9
Seg0=All
Seg1=Bootload
Seg2=Main Code
Seg3=Logo
Seg4=Common Data
Seg5=Default UsrDB
Seg6=UsrDB
Seg7=SysDB
Seg8=Key
[All]
StartAddr=0x00000000
SegSize =0x00400000
[Bootload]
StartAddr=0x00000000
SegSize =0x00020000
[Main Code]
StartAddr=0x00010000
SegSize =0x00120000
[Logo]
StartAddr=0x00020200
SegSize =0x0000FE00
[Common Data]
StartAddr=0x00138000
SegSize =0x00000800
[Default UsrDB]
StartAddr=0x00138800
SegSize =0x00007800
[UsrDB]
StartAddr=0x00140000
SegSize =0x00080000
[SysDB]
StartAddr=0x001C0000
SegSize =0x00020000
[Key]
StartAddr=0x0000fe00
SegSize =0x00000512
Silmiş görünüyor ,yukardaki kod içindekileri kopyala yapıştır ve adını config.ini olarak değiştir ,veya sendeki programın içindekini aynı yere kopyalayıp adının sonuna ini_ yap mesela ,diğerini aç ve bunları içine yapıştır ,yani 2 mb lik cokfigi 4mb olarak değiştir.Acaba diyorum,çünkü senin cofig 2 mb lik yazıyor,bunu da dene. bu arada çalışmayan yazılımı da at bana bakayımflaşı nasıl sileriz bir yolu yokmudur?
normal görünüyor,flashı bozmuş olabilir mi diye düşünüyorum .ustam senin verdiğin config kodla yine olmadı
cihazı bu hale getiren dosya ekte
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ustam anlamadım dosya yükle de herhangi bir dosya yok inecek. sana mı upload edeceğim cihaza en son yüklediğim dosyayınormal görünüyor,flashı bozmuş olabilir mi diye düşünüyorum .
bunu indirip adını değiştirip usbye kopyala bakalım ,mesela a.bin gibi.
verdiğim linkten indir dosyayı ,adını da değiştirip usb ile yükle yine.ustam anlamadım sana mı upload edeceğim cihaza en son yüklediğim dosyayı
bana link böyle geliyor herhangi bir config dosyası yok burdaverdiğim linkten indir dosyayı ,adını da değiştirip usb ile yükle yine.
bir de config yolluyorum önce onu klasöre at ,var derse üzerine yaz de ,4mblik bu dosya deminki olmamış fotodan gördüm.
linklere bir daha tıklabana link böyle geliyor herhangi bir config dosyası yok burda