botech piko 600 hd plus

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Usta peki enigmalar a funcam yüklenemez mi...yoksa cihaz satıp iyice doyduktan sonra mi enogma2 lere de o yolu acacaklar bu funcam olur forever olur orca olur vs...çünkü dünyada bu serverlardan olmasa da cccam oscam vs ile izlenebilen enigma cihazlar tercih ediliyor
Yazılımın içine koyarlar mı bilmiyorum ,aslında çok zor bir şey olmamalı ekleme yapmak ,belki işlerine gelmiyordur ,sattılar millete pahalı pahalı cihazları ,evler cihaz çöplüğüne döndü.
Yani ne diyeyim başka bilmiyorum,dedim ya 90 lık cihaz tümünün papucunu dama attı ,en az iki yıl sesleri solkları çıkmadı pahalıcıların ,zaten funcam ardından bir çok server çıktı ortaya ama funcam gibi asla olmadı ,öylesine işte :)

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
Aslinda isin ozu su enigma2 lere de funcam forever orca vs turu serverlar eklenebilse biz dee su cop cihazlardan kurtulsak..ya da siz uğraşıp yapamıyor musunuz bunu enigmalar için...oscam tüm şifrelerin babasi deniyor ama 50 tl lik cihazın çözdüğü astra sporları

Bahsettigin supcam mi
CCcam

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
Usta peki enigmalar a funcam yüklenemez mi...yoksa cihaz satıp iyice doyduktan sonra mi enogma2 lere de o yolu acacaklar bu funcam olur forever olur orca olur vs...çünkü dünyada bu serverlardan olmasa da cccam oscam vs ile izlenebilen enigma cihazlar tercih ediliyor
Üstünden asırda geçse enigma başka sistemlere muhtac artık beleş devri bitti sabit serverlı cihaz alacaksın funcam al sadece astra izle forever al bir tık fazla izle
Funcam yenileme her yıl 100TL
Forever 175 TL
İcone ömür boyu bedava 9 sene yellowcam ile izletti bedava
Şimdi ise Android cihazını cıkardı 3 senedir izliyorum daha kapanmadı
Enigma 2005 te onu mezara gömdük bir daha mezardan çıkarmamak üzere

S Çevrimdışı

schalke04

Yeni Üye
1 Ara 2020
33
54
250 tl cccam senelik...ayni yerde 5 usd verilen cccamin astra uydusundan farklı ne gösteriyor ki o kadar pahalı yapmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstünden asırda geçse enigma başka sistemlere muhtac artık beleş devri bitti sabit serverlı cihaz alacaksın funcam al sadece astra izle forever al bir tık fazla izle
Funcam yenileme her yıl 100TL
Forever 175 TL
İcone ömür boyu bedava 9 sene yellowcam ile izletti bedava
Şimdi ise Android cihazını cıkardı 3 senedir izliyorum daha kapanmadı
Enigma 2005 te onu mezara gömdük bir daha mezardan çıkarmamak üzere
En dogrusunu yapmissin usta...bende alisayim funcam a belki bende elden cikarir alirim bir tane ikon bakarim keyfime

S Çevrimdışı

schalke04

Yeni Üye
1 Ara 2020
33
54
Usta cihaz geldi denileni yaptııgim halde server ayarlarında funcam çıkmadı cccam ve newcs var..

Nasıl aktif ediyoruz funcam i
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hallettim 15 inci sırada cıktı funcam

S Çevrimdışı

schalke04

Yeni Üye
1 Ara 2020
33
54
Sağol usta yalnız astradaki sky film kanallarında tr altyazı indirmeye kalkınca cihaz kitleniyor fişi çıkart tak yapmak zorunda kalıyorum sebep nedir

S Çevrimdışı

schalke04

Yeni Üye
1 Ara 2020
33
54
Bence ondan ziyade firma ise yaramaz youtube ve xtreaM harici ne varsa kaldırırsa sorun ortadan kalkar yeni yazılımla öyle değil mi usta

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bence ondan ziyade firma ise yaramaz youtube ve xtreaM harici ne varsa kaldırırsa sorun ortadan kalkar yeni yazılımla öyle değil mi usta
Aynen katılıyorum,saçma sapan uygulamalar var ,açık dvb olsa sil at ama olmuyor işte ,ben uydu ve fazlalık kanalları silerek açıyorum yer :ok

S Çevrimdışı

schalke04

Yeni Üye
1 Ara 2020
33
54
Ben uydu argesinde calissam ulan zaten mini cihaz kapasitesi findik kabugu kadar sen onun icine youtibe rss hediye iptv ( zaten 1 ay sonra kapanacak olan) iks xtream vs koyuyor da koyuyor...yaaa zaten hafiza yerlerde ne gerek var...millete ne lazım bir iks iki xtream gerisi tiri viri niye boşa şişirirler ki şu cihazları ben olsam böyle bi cihaz çıkarırım hem Iptv de kasmaz hem de iks de adamakıllı uydudan maçları takılmadan izleriz....sen yapsana usta böyle bi cihaz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben uydu argesinde calissam ulan zaten mini cihaz kapasitesi findik kabugu kadar sen onun icine youtibe rss hediye iptv ( zaten 1 ay sonra kapanacak olan) iks xtream vs koyuyor da koyuyor...yaaa zaten hafiza yerlerde ne gerek var...millete ne lazım bir iks iki xtream gerisi tiri viri niye boşa şişirirler ki şu cihazları ben olsam böyle bi cihaz çıkarırım hem Iptv de kasmaz hem de iks de adamakıllı uydudan maçları takılmadan izleriz....sen yapsana usta böyle bi cihaz
Belli olmaz ,bakmışsın derlemişim bir yazılım :kiskis

Geri
Üst Alt