Kendi yazılımı auto değil bildiğim kadarıyla,direk softcam.key uyarYa kendi yazılımı ile oto powervu ve tandberg yok mu? Softcam ne uyar buna ?
Tr de bu 8 yada 16 mb lik flashı satın alabilecegim biryer var mı acaba ya da elinde olup satmak isteyen ?
Birde botech alacak olsanız 600hd plus mı 600Z mi piko 700 mi alırdınız üçünden birini almayı düşünüyorum hepsi belkide aynıdır ama birini alacaksak hangisini ?
16mb flash ideal cihazına hangi yazılımı server yuklersin yükle funcam forever değişmez kaldıgı yerden devam eder sn ye kayıtlı sistem
matrix burgeri baya zaman oldu kullanmayalı şuan ne durumda bilmiyorum ama flsh arayan burdan alsın indirime girmiş ben önceden tanesini 15 tl den almıştımdigiulama kardeşim, 16 mb sanırım senin flash çünkü 16 mb şart deyip matrix burger yazılımını yükleyebilmişsiniz. 16 mb olan flaşın linkini atar mısın ? Sipariş vereceğim de bekliyorum. Kaç mb olduğunu nasıl anlıyoruz birde ?
matrix burgeri baya zaman oldu kullanmayalı şuan ne durumda bilmiyorum ama flsh arayan burdan alsın indirime girmiş ben önceden tanesini 15 tl den almıştım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aynen öle16'lık mı bu ? 128MB yazıyor, kafam karıştı. ??
bende son anda botech almaktan vazgeçip digiulama arkadaşımdan elden mediastar 2727 alarak aranıza katıldım.bundan sonra burdayım.ilk izlenimlerim çok şaşırtıcı.evimde 2500 tl lik dreambox 920 uhd var.onun yapamadığı bircok şeyi bu minik cihaz başarıyla yapıyor.şaştım kaldım.
Evet,bunu çok önceden yazmıştım ,şaşırtıcı ama gerçek ,bu arada aramıza hoşgeldin sevgili Floyd1907bende son anda botech almaktan vazgeçip digiulama arkadaşımdan elden mediastar 2727 alarak aranıza katıldım.bundan sonra burdayım.ilk izlenimlerim çok şaşırtıcı.evimde 2500 tl lik dreambox 920 uhd var.onun yapamadığı bircok şeyi bu minik cihaz başarıyla yapıyor.şaştım kaldım.