Tamam,fototu sabırsızlıkla bekliyorum bakalımteraspy, Yarına bırakalım üstadım senide meşgul ettim kusuruma bakma yarın resimleri atarım iyi akşamlar diliyorum size
Ohh,hadi sevindim senin adına ,inanteraspy, Üstat mediastarı yükledim sorunsuz açıldı kanalları araması 10 dakika sürdü ama F1_V230 yüklenmedi sonra yeniden deneyeceğim bakalım bu sefer olacakmı tavsiye edeceğiniz bir yazılım varmı bana önerebileceğiniz onu yükleyeyim.Ben iptv için kullanıyorum diğer şifre çözücüler olmasada olur.Tekrardan size teşekkür ediyorum Kolay gelsin
Neden 16 mb sevgili trakya16 MB flash kodunu yazarmısınız sipariş gecicem
Konunun uzmanı hemen bir cevap vermiş yukarıdaselamlar herkese şimdi ben mediastar mini 2727 aldım diye bu tarz şeyleri yapamıyorum ya acayip kıl oldum he uğraşı yok taktık kullanıyoruz valla yok mu aksiyonu hala bizim cihazların
yapmışken 16 yapayım dedim usta daha cok kanal kapasiteli olur diye dusunuyorum ıptvNeden 16 mb sevgili trakya
cihazın org normalde diyelimki 4mb ise sen bunu 32mb cıkarsan bile cihaz onu hala 4mb görür sana faydası olmaz sadece org flasha göre kanal geçişlerin hızlanır ona faydası var bilgin olsunyapmışken 16 yapayım dedim usta daha cok kanal kapasiteli olur diye dusunuyorum ıptv
Hemen yedeğini al bari,elinde bulunsun.
Bu arada yazılımı ne ile atıyorsun? usb-rs232 ile atıyorsan yeni bir dump alıp kenarda sakla