Evet,bunu çok önceden yazmıştım ,şaşırtıcı ama gerçek ,bu arada aramıza hoşgeldin sevgili Floyd1907![]()
bu mediastar'ın tek farkı sanırım forever server'ı değil mi ? Botech'e yazılım atma dışında farkları nedir ?
Evet,bunu çok önceden yazmıştım ,şaşırtıcı ama gerçek ,bu arada aramıza hoşgeldin sevgili Floyd1907![]()
Server farkı var şuan dönüşüm için botech eski cihaz oldugu için zamanla bu cihazada gelir@digiulama bu mediastar'ın tek farkı sanırım forever server'ı değil mi ? Botech'e yazılım atma dışında farkları nedir ?
Server farkı var şuan dönüşüm için botech eski cihaz oldugu için zamanla bu cihazada gelir
Bana göre samsat ama her TV De çalışmıyor
kim değişim yaptı bide o önemli@digiulama, Üstat 600Z flash değişti GX Downloader ile F1_V230 yazılımını yükledim hata vermeden completed diye bitirdi tv ye taktım ama boot yazısında kalıyor açılmıyor ne yapabilirim.Teşekkür ederim
Hem o önemli hemde ne tür flash takılı o da önemlikim değişim yaptı bide o önemli

F1 yazılımı benim verdiğim mi yoksa başka yerden mi indirdin ,benim verdiğimse rs ile atılacak ki zaten öyle atıyorsun,peki eraseall yapıyormusun yüklemeden önce,hatta şöyle de ekliyeyim,hangi yazılımlarda hata veriyor,hangilerinde vermiyor ,denediklerinde acaba@digiulama, @teraspy değerli üstatlar flası buradan aldımdeğişimide Tv Tamircisi bir ustamız var o değiştirdiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Birde diğerini dene hemen iistersen ,mediastar olanı ,bakalım ne yapacak ?@teraspy, Evet sizin verdiğinizi ve tarifinize göre yaptım eraseall yaptktan sonra ilk defa bunu yükledim başka yüklemedim henüz