BOTECH 600 HD PLUS ve BOTECH 600Z dönüşüm yazılımları

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Benim 600 hd plus ta funcam ve powervu şifreler çakışıyor aynı anda iki şifreleme sistemi çalışmıyor powervulu kanalları izlemek için funcamı kapamam gerek çözümü yok mudur, şimdiye kadar böyle bir sıkıntı yoktu...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
090 ile başlıyor
İnan tamamen unutmuşum ,üzerindeki flashı 25l64(mx) ile değiştirmen gerekiyor,değiştirdiğinde her türlü 6605s yazılımını yüklersin :ok

digiulama digiulama Botech için 3.00 stock yazılımının sizde olduğunu söyleyen birisi var. Doğru mudur hocam ? Paylaşabilir misiniz ?
3.00 ha, digiulama digiulama :sopa1

Benim 600 hd plus ta funcam ve powervu şifreler çakışıyor aynı anda iki şifreleme sistemi çalışmıyor powervulu kanalları izlemek için funcamı kapamam gerek çözümü yok mudur, şimdiye kadar böyle bir sıkıntı yoktu...
Bende MS 790 yüklü şimdi baktım seni okuyunca,sorun yok benim cihazda ,pioda hangi versiyon yazılımı var acaba sevgili cemel :alala

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Bende MS 790 yüklü şimdi baktım seni okuyunca,sorun yok benim cihazda ,pioda hangi versiyon yazılımı var acaba sevgili cemel :alala
V2.87 denedim düzelmedi şuan güncel V2.90 yüklü bu versiyonda da aynı, ama şimdiye kadar V2.90 vardı bi sıkıntı yoktu 3-4 gündür böyle

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Peki powervu kanallarda kanal isimlerinin rengi değişiyormu yoksa çözülmeyen kanal gibi beyaz (açık renk)mi,şu an bende Astra4 DWorld oynuyor,funcam açık ,oynatmada sıkınt yok ,benim flash değişik ama,mx serisi 25l64 (8mblik),belkide onun etkisi de vardır bende gerçi sanmıyorum ama ,bir ihtimal aklıma gelen ,istersen menüden bazı açık ayarları-güncellemeleri hatta N.D.S.X de kapatıp ,alıcının fişini çekip takarak dene bakalım.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Peki powervu kanallarda kanal isimlerinin rengi değişiyormu yoksa çözülmeyen kanal gibi beyaz (açık renk)mi,şu an bende Astra4 DWorld oynuyor,funcam açık ,oynatmada sıkınt yok ,benim flash değişik ama,mx serisi 25l64 (8mblik),belkide onun etkisi de vardır bende gerçi sanmıyorum ama ,bir ihtimal aklıma gelen ,istersen menüden bazı açık ayarları-güncellemeleri hatta N.D.S.X de kapatıp ,alıcının fişini çekip takarak dene bakalım.
Yok renkleri sarı, çözülenler kırmızı bende, önerilerini denedim fişi de çekiyorum ama olmadı, kanal düzenlemeleri uğraştırmasa fabrika ayarlarına getirmek te istemiyorum

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yok renkleri sarı, çözülenler kırmızı bende, önerilerini denedim fişi de çekiyorum ama olmadı, kanal düzenlemeleri uğraştırmasa fabrika ayarlarına getirmek te istemiyorum
O zaman cihzazdan dump çek,usb belleğin varsa veya kanal listeni yedekle usbye ,yedekleme için
Menü --->usb menü(sanırım) ---> yazılıma gelip sarı tuş veya farklı renkli tuş ,yedekle vardı,ona basıp kanalları yedekle istersen.

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
3,0 geldi ama ciazda test yapılıyor sıkıntı var yazılımda youtube düzelmiş ama sıkıntı wifi de alev gibi ısındırıyor

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
O zaman cihzazdan dump çek,usb belleğin varsa veya kanal listeni yedekle usbye ,yedekleme için
Menü --->usb menü(sanırım) ---> yazılıma gelip sarı tuş veya farklı renkli tuş ,yedekle vardı,ona basıp kanalları yedekle istersen.
Teşekkürler yedeklemeyi dediğiniz gibi yaptım, formatta işe yaramadı. Kanal açılıyor 1 sn sürmüyor kapanıyor şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Teşekkürler yedeklemeyi dediğiniz gibi yaptım, formatta işe yaramadı. Kanal açılıyor 1 sn sürmüyor kapanıyor şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu.
flash değiştikten sonra funcam ve diğer cccam olsun biss powervu çakışmıyor mhz yüksek bizim taktıgımız flashların ondan işlemcini yükünü alıyor
Aklıma başka bir şey gelmiyor inan,sanırım digiulama digiulama nın dediği durumdan dolayı yapıyor,çünkü bende olmuyor bu,gayet güzel izlenebiliyor.

Geri
Üst Alt