İnan tamamen unutmuşum ,üzerindeki flashı 25l64(mx) ile değiştirmen gerekiyor,değiştirdiğinde her türlü 6605s yazılımını yüklersin090 ile başlıyor
3.00 ha, digiulamadigiulama Botech için 3.00 stock yazılımının sizde olduğunu söyleyen birisi var. Doğru mudur hocam ? Paylaşabilir misiniz ?
Bende MS 790 yüklü şimdi baktım seni okuyunca,sorun yok benim cihazda ,pioda hangi versiyon yazılımı var acaba sevgili cemelBenim 600 hd plus ta funcam ve powervu şifreler çakışıyor aynı anda iki şifreleme sistemi çalışmıyor powervulu kanalları izlemek için funcamı kapamam gerek çözümü yok mudur, şimdiye kadar böyle bir sıkıntı yoktu...
V2.87 denedim düzelmedi şuan güncel V2.90 yüklü bu versiyonda da aynı, ama şimdiye kadar V2.90 vardı bi sıkıntı yoktu 3-4 gündür böyleBende MS 790 yüklü şimdi baktım seni okuyunca,sorun yok benim cihazda ,pioda hangi versiyon yazılımı var acaba sevgili cemel
Yok renkleri sarı, çözülenler kırmızı bende, önerilerini denedim fişi de çekiyorum ama olmadı, kanal düzenlemeleri uğraştırmasa fabrika ayarlarına getirmek te istemiyorumPeki powervu kanallarda kanal isimlerinin rengi değişiyormu yoksa çözülmeyen kanal gibi beyaz (açık renk)mi,şu an bende Astra4 DWorld oynuyor,funcam açık ,oynatmada sıkınt yok ,benim flash değişik ama,mx serisi 25l64 (8mblik),belkide onun etkisi de vardır bende gerçi sanmıyorum ama ,bir ihtimal aklıma gelen ,istersen menüden bazı açık ayarları-güncellemeleri hatta N.D.S.X de kapatıp ,alıcının fişini çekip takarak dene bakalım.
O zaman cihzazdan dump çek,usb belleğin varsa veya kanal listeni yedekle usbye ,yedekleme içinYok renkleri sarı, çözülenler kırmızı bende, önerilerini denedim fişi de çekiyorum ama olmadı, kanal düzenlemeleri uğraştırmasa fabrika ayarlarına getirmek te istemiyorum
Teşekkürler yedeklemeyi dediğiniz gibi yaptım, formatta işe yaramadı. Kanal açılıyor 1 sn sürmüyor kapanıyor şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu.O zaman cihzazdan dump çek,usb belleğin varsa veya kanal listeni yedekle usbye ,yedekleme için
Menü --->usb menü(sanırım) ---> yazılıma gelip sarı tuş veya farklı renkli tuş ,yedekle vardı,ona basıp kanalları yedekle istersen.
Teşekkürler yedeklemeyi dediğiniz gibi yaptım, formatta işe yaramadı. Kanal açılıyor 1 sn sürmüyor kapanıyor şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu.
Aklıma başka bir şey gelmiyor inan,sanırım digiulama nın dediği durumdan dolayı yapıyor,çünkü bende olmuyor bu,gayet güzel izlenebiliyor.flash değiştikten sonra funcam ve diğer cccam olsun biss powervu çakışmıyor mhz yüksek bizim taktıgımız flashların ondan işlemcini yükünü alıyor
Softcam için teşekkürler teraspy ustam, eski bir versiyon 2.70 yükleyince düzeldi şimdi iki sistemde takılmadan çalışıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.