İndirmeyeim o zaman ,eve gittiğimde denerimYouTube düzeltildi fark o
EvetHayırlı cumalar arkadaşlar botech piko 600z hd almak istiyorum tavsiye edermisiniz.
Üstat tavsiyen üzerine Pico 600Z aldım üzerindeki yazılım bu buna hangi yazılımı tavsiye edersiniz ve nasıl yükleyebilirim.şimdiden Teşekkür ederim kolay gelsin
İnternet üzerinden önce yükselt ,funcam bitene kadar da kullan ,kendi yazılımında en azından funcam süresini doldur (1 yıl)Üstat tavsiyen üzerine Pico 600Z aldım üzerindeki yazılım bu buna hangi yazılımı tavsiye edersiniz ve nasıl yükleyebilirim.şimdiden Teşekkür ederim kolay gelsin
Cihaz gözündeki ledlerin gitmesi sorun değil zaten,IR çalışsın yeterStarcom 8383ca cihazı almıştım aliexperesten yazılım bulamamış. sonunda starcom 8840hd yazılımı buldum ve cihaza yükledim. yazılım çalıştı. hatta kumanda koduda değişmedi akabilnde GX6605S HW203.00.001 TEN SPORTS & CCCAM OK NEW SOFTWARE WITH BEAUTIFUL MENU.bin bu yazılımı buldum yükledim sorunsuzca fakat kumandası çalışmadı ama şans botech piko 700 kumandası çalıştı. cihaz bişey benzemeye başladı.
bana GX6605S HW203.00.001 versiyonu aldığına göre düzgün youtubesi vs yada içinde server olan hangi yazılıma dönüştürmeliyim. birde cihaz üstündeki ve gözdeki yazılar gitti bu arada çalışmaya devam ediyor. cihazın orjinal yazılımını dump aldım. en kötü ihtimalle kendi yazılımına dönerim ama onda paylaşım ayarları kısmı yok içime sinmedi. bana yazılım tavsiye edermisiniz. yazılımların boyutları 4.096 kb hep
bendeki serial 0 la başlamıyor 16 ile başlıyor yazılımı kabul etmedi . şuan stabil bir yazılım oluşturdum keymab.xml düzenledim boteck kumandası çalışıyor cihazda cccam aktif youtube aktif xtream stabil şuan için iyi değişik menu ve free server bulursam yükleyeceğim.Cihaz gözündeki ledlerin gitmesi sorun değil zaten,IR çalışsın yeter
Aşağıdaki linkte sana funcam serverli yazılım linki vereyim,indirip dene bakalım,piko kumandası bazı tuşların haricinde hemen hemen tamamı çalışıyor,ama cihazın seri no önemli,0(sıfır) ile başlamalı seri no,yoksa ID hatası verebilir (aşağıdaki foto)
Bu da yazılım linki : (Linki açık vermek istemedim,beğen olarak düzenledim )
[Gizli İçerik]
Bu serideki tüm yazılımları tek tek denedim (HW203.00.xxx serisi)bendeki serial 0 la başlamıyor 16 ile başlıyor yazılımı kabul etmedi . şuan stabil bir yazılım oluşturdum keymab.xml düzenledim boteck kumandası çalışıyor cihazda cccam aktif youtube aktif xtream stabil şuan için iyi değişik menu ve free server bulursam yükleyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzenlediğim yazılım aşağıda link ekliyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.