Bir takım hobilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackSea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
clearidas' Alıntı:
O çeteler çok fena bize de saldırıyorlar gece gezmelerine çıktığımız zaman . Hiç daha yaklaşıp saldırmaya cesaret edemediler ama biri cesaret Edip saldirsa bizi yerler sanırım 10 15 köpek geziyorlar :)

Gerçek klan abi bunlar.

Bizim burası da her ne kadar adı İLÇE olsa da aslında bildiğin köy, malum siyasi oyunlar işte :(

Bu nedenle kimse ilgilenmiyor köpeklerle ve klanlar çatışmasını sabaha kadar dinliyoruz

genelde senrayo şu şekilde oluyor

hav hav hav hav hav

gırrrrr hav hav

gıırrrıııı gıırrrr gırrr hıırrr  

iiiyyyk iyyykkk iyykkkk

:kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs:

??? gece savaşları demek sizin orda. Bizim burdan her geçtiklerinde maalesef bir kedi yakalıyorlar ortalarına alıp öldürüyorlar gece geç saat oluyor hemen duyunca koşuyorum ama geç kalıyorum :( sokak hayvanları konusunda buradaki belediye fena çalışmıyor ama bu bahsettiğim klan çok fena nerde yaşadıkları belli değil sürekli geziyorlar :D

Çok iyiler hocam bende şimdi onları gezdirmeye yedirmeye çıkıyorum :) heyecanla bekliyorlardir beni şuan

Kardeşim tebrik ederim. Artık canlarımız gerçekten CAN olarak kabul ediliyor. :ok:

Hükümet kanunda değişiklik yaparak hayvanları MAL kapsamından çıkarttı ve CAN olarak kabul edecek düzenleme yoluna gitti.  :ok:

Ado' Alıntı:
Kardeşim tebrik ederim. Artık canlarımız gerçekten CAN olarak kabul ediliyor. :ok:

Hükümet kanunda değişiklik yaparak hayvanları MAL kapsamından çıkarttı ve CAN olarak kabul edecek düzenleme yoluna gitti.  :ok:

Evet hocam duydum bende çok güzel bir adım oldu. İnşallah tamamına erer.

Geri
Üst Alt