Sota' Alıntı:benımde on planda hobılerım
akvaryum hobısı ( profosyonel )
uzaktan kumandalı araba ( profosyonel 1/5 full modıfıye 95oktan benzınlı arac )
bana aıt eskı bır vıdeo
yenı motor takmıstım rodaj sonrası 1-2 Basalım Dedık
Sota' Alıntı:Ekledım uvar:
clearidas' Alıntı:Valla süper bayıldım. Baya güçlü motor var belliki birden gaz verince nerdeyse on kaldıracak.
clearidas' Alıntı:Valla süper bayıldım. Baya güçlü motor var belliki birden gaz verince nerdeyse on kaldıracak.
Ado' Alıntı:Sota' Alıntı:Ekledım uvar:
49 uncu saniyede sağ ön teker yerden kesildi maşallah :kıskıs:
Tepkimeden anlaşılıyor yakıt sistemi ;)
Sota' Alıntı:clearidas' Alıntı:Valla süper bayıldım. Baya güçlü motor var belliki birden gaz verince nerdeyse on kaldıracak.
motor uzerınde oyna yaptım , Arac Stabıleteyı kaybettı devrılme vss ortaya cıktı
bende salıncak kısımları plastıkte alumınyuma cevırdım ve rotları uzatarak sorunun onune gectım :
yaklasık 4.5hp motor
Ado' Alıntı:clearidas' Alıntı:Valla süper bayıldım. Baya güçlü motor var belliki birden gaz verince nerdeyse on kaldıracak.
Buna yakın tepkiyi elektrikli sistemde ancak batarya sistemini modifiye ederek alabilmiştim ama doğal olarak motor ömründen yemiştik, yalnız özellikle stabilize yolda çok acaip sürüş keyfi veriyordu zira 37cm lik jeep di bendeki.
Hep bir heves heyecan ile el atıp sonra başka meraklara daldım, sevmiyorum bu huyumu.
Bir dönem radyo kontrollü helikopter almıştım 52cm lik, tabi bu günün dronları gibi değil gerçekten bilek istiyordu o helikopterleri uçurmak.
Ne zaman ki 5 inci kat seviyesinden aldığım yan rüzgar ile apartmanın duvarına çarptım ve helikopter yere düştü, her ne kadar sonradan tamir etsem de bir daha o helikopteri de görmedim kimbilir nerede.
Şimdi dron sertifikası da aldım ama henüz dron almadım bakalım nasip :
clearidas' Alıntı:Ado' Alıntı:Buna yakın tepkiyi elektrikli sistemde ancak batarya sistemini modifiye ederek alabilmiştim ama doğal olarak motor ömründen yemiştik, yalnız özellikle stabilize yolda çok acaip sürüş keyfi veriyordu zira 37cm lik jeep di bendeki.
Hep bir heves heyecan ile el atıp sonra başka meraklara daldım, sevmiyorum bu huyumu.
Bir dönem radyo kontrollü helikopter almıştım 52cm lik, tabi bu günün dronları gibi değil gerçekten bilek istiyordu o helikopterleri uçurmak.
Ne zaman ki 5 inci kat seviyesinden aldığım yan rüzgar ile apartmanın duvarına çarptım ve helikopter yere düştü, her ne kadar sonradan tamir etsem de bir daha o helikopteri de görmedim kimbilir nerede.
Şimdi dron sertifikası da aldım ama henüz dron almadım bakalım nasip :
elektirikli güçlü bir makinenin bundan daha fazla ilk tepki vereceğine inanırım ama bunun motoru baya güçlüymüş. motosikletlerde de öyle , elektirikli motosiklerlede ilk kalkış baya ivmeli oluyor. dronlara benimde ilgim var. güzel videolar çekilir ve zevkli bişe olacağını düşünüyorum ama şöyle iyi birşey alim dersen sanırım çok para kaliteli olanları.
clearidas' Alıntı:Sota' Alıntı:motor uzerınde oyna yaptım , Arac Stabıleteyı kaybettı devrılme vss ortaya cıktı
bende salıncak kısımları plastıkte alumınyuma cevırdım ve rotları uzatarak sorunun onune gectım :
yaklasık 4.5hp motor
4.5 hp baya iddalı değil mi ya. top speed ölçme şansınız oldu mu hiç .valla benimde hep gönlümde var ama şarjlı mercedesten öteye geçemedim hiç 17 kilo baya ağırmış videodan çok belli olmuyor.