Bir takım hobilerim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
clearidas' Alıntı:
O çeteler çok fena bize de saldırıyorlar gece gezmelerine çıktığımız zaman . Hiç daha yaklaşıp saldırmaya cesaret edemediler ama biri cesaret Edip saldirsa bizi yerler sanırım 10 15 köpek geziyorlar :)

Gerçek klan abi bunlar.

Bizim burası da her ne kadar adı İLÇE olsa da aslında bildiğin köy, malum siyasi oyunlar işte :(

Bu nedenle kimse ilgilenmiyor köpeklerle ve klanlar çatışmasını sabaha kadar dinliyoruz

genelde senrayo şu şekilde oluyor

hav hav hav hav hav

gırrrrr hav hav

gıırrrıııı gıırrrr gırrr hıırrr  

iiiyyyk iyyykkk iyykkkk

:kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs::kıskıs:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
??? gece savaşları demek sizin orda. Bizim burdan her geçtiklerinde maalesef bir kedi yakalıyorlar ortalarına alıp öldürüyorlar gece geç saat oluyor hemen duyunca koşuyorum ama geç kalıyorum :( sokak hayvanları konusunda buradaki belediye fena çalışmıyor ama bu bahsettiğim klan çok fena nerde yaşadıkları belli değil sürekli geziyorlar :)

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Çok iyiler hocam bende şimdi onları gezdirmeye yedirmeye çıkıyorum :) heyecanla bekliyorlardir beni şuan

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Kardeşim tebrik ederim. Artık canlarımız gerçekten CAN olarak kabul ediliyor. :ok:

Hükümet kanunda değişiklik yaparak hayvanları MAL kapsamından çıkarttı ve CAN olarak kabul edecek düzenleme yoluna gitti.  :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ado' Alıntı:
Kardeşim tebrik ederim. Artık canlarımız gerçekten CAN olarak kabul ediliyor. :ok:

Hükümet kanunda değişiklik yaparak hayvanları MAL kapsamından çıkarttı ve CAN olarak kabul edecek düzenleme yoluna gitti.  :ok:

Evet hocam duydum bende çok güzel bir adım oldu. İnşallah tamamına erer.

Geri
Üst Alt