Bir takım hobilerim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Kopeklerden Hıc Anlamam
ama

Duvar Bıraz Engın Gıbı Geldı Bana :kıskıs:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Sota' Alıntı:
Kopeklerden Hıc Anlamam
ama

engin derken geniş gibi mi :) duvarları filan biraz yardım alarak kendim yaptığım için çok profesyonel bişe olmadı :) ama sağlam ve baya iş görüyor açıkcası :)  :)uvar:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
clearidas' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Kopeklerden Hıc Anlamam
ama

engin derken geniş gibi mi :) duvarları filan biraz yardım alarak kendim yaptığım için çok profesyonel bişe olmadı :) ama sağlam ve baya iş görüyor açıkcası :)  :)uvar:

Duvarın Yukseklıgı Az Demek Istedım

Col Cocuk Varsa Etraf Huylandırsa Hayvanı Iyı Sonuclar Pek Hos Olmaz
Kopeklerın Tırmanamayacagı Kadar Yukseltmelısın Bence

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Sota' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

yükseklik 180 185 değişiyor . yukardan balkondan çekitğim için biraz küçük çıkmış olabilir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: Bir takım hobilerim

clearidas' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Hocam havalar buz kesti, senin cengaverler ne yapıyor bu havada? :alala:

hocam rottweiler bir alman köpeği ve soğuğa çok fazla dayanıklı bir köpek. zamanında savaşlara giden insan sürülerini bile hizaya sokarlarmış. bekçi , koruma köpeği olarakta kullanılıyor genel olarak. bizimkiler yetişkin , kar vakti eksi değerlerde bile üşümezler ama kapalı bir klubesi altında yatacağı kuru bir yer olması lazım. 3 4 haftalıktan sonraki rottweiler, kuru kapalı yer olduktan sonra üşümez. hatta kar videoları var youtubeye yüklemiştim onlardan atayim bir iki tane, kar görünce deliriyorlar soğuk seviyorlar. yattıkları yerinde fotosunu atim yanda kullanmadığımız bahçemiz vardı beton döküp çevirim onlara yer yaptım. bayada geniş yuvaları oldu. altlarında yattıkları palet osb karışımı yatakları var. şimdi çektim biraz karanlık birazda yaprak dökülmüş dağanık pis duruyor :) 

kuyruğu kesik olan köpeğimizi 2 yaşında cani bir adamın elinden kurtardık şuan 10 11 yaşında. diğeri de yavruluğundan beri bende şuan 5 6 yaşında. video 3 sene öncesine ait .

Abi sen hayvanlara cumhuriyet kurmuşsun :kıskıs:

Keşke tüm hayvanlar bu değeri görebilse insan elinden. 

Kar deryası içinde senin attığın kartoğunu ayırt ediyor hayvan yahu, bir de HAYVAN deriz  :yuh:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
teşekkür ederiz evet gerçekten öyle. herkes değer gösterse hayvanlara. daha neler yapıyorlar :) . yan bahçede ceviz ağacı var bizim bahçeye düşen cevizlerin kabuklarını kırıp içini yiyorlar.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
clearidas' Alıntı:
Sota' Alıntı:

yükseklik 180 185 değişiyor . yukardan balkondan çekitğim için biraz küçük çıkmış olabilir.

Cokta Yuksek Degıl

Rahatlıkla Asar O Yukselıgı O Cengaverler  :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Sota' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Cokta Yuksek Degıl

işin aslı isteseler yada bilseler öğrenseler aşabilirler. ama baya uzun seneler oldu hiç yeltenen olmadı ztn kendi kafeslerinde kapalılar genelde hergün çıkıp gezdirdiğim için uslu uslu kafeslerde yatıyorlar. orta alan avlu gezme yeri evde olduğum zamanlarda salıyorum orda geziyorlar diğer türlü kafeslerindeler kafeslerde hemen hemen 8 m2 filan tanesi .

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
clearidas' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Cokta Yuksek Degıl

işin aslı isteseler yada bilseler öğrenseler aşabilirler. ama baya uzun seneler oldu hiç yeltenen olmadı ztn kendi kafeslerinde kapalılar genelde hergün çıkıp gezdirdiğim için uslu uslu kafeslerde yatıyorlar. orta alan avlu gezme yeri evde olduğum zamanlarda salıyorum orda geziyorlar diğer türlü kafeslerindeler kafeslerde hemen hemen 8 m2 filan tanesi .

Youtube Tırmanma Vıdeoları Izleyınce Bıran Tereddutte Kalmıstı

Bırak Ogrenmesınler :kıskıs:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Sota' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Youtube Tırmanma Vıdeoları Izleyınce Bıran Tereddutte Kalmıstı

Bırak Ogrenmesınler :kıskıs:

öğrenirlerse onlarla baş edemem :) şuan 3 taneler 2si insancıl birtanesi ztn yaşlı zıplamayı geçtim koşmaya üşeniyor :) :) . en dinç olanları biraz saldırgan atlamayı öğrense sokakta insan kalmaz . durduk yere saldırmıyor ama çok fazla korumacı sokaktan kimseyi geçirmez (:. ama allahtan öyle bir huyu yok zıplamaya kalkmadı hiç . :yuh:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Sota' Alıntı:
Hah Bende Bunu Demek Istedım

en kısa zamanda komple tuğlaları sıvıyacağım gerçi yazdan beri yapacam yapamadım bir türlü :) . o işi yaparken 1 2 tuğla daha yükseltmek sanırım çok daha sağlıklı olur aklıma kurt düştü  :)ürt:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
clearidas' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Hah Bende Bunu Demek Istedım

en kısa zamanda komple tuğlaları sıvıyacağım gerçi yazdan beri yapacam yapamadım bir türlü :) . o işi yaparken 1 2 tuğla daha yükseltmek sanırım çok daha sağlıklı olur aklıma kurt düştü  :)ürt:

İyi bir kurt bu abi, ileride tatsızlık olmasın, Ama bizim mahallede de olsun isterdim böyle köpekler. Bizimkiler klan çeteleri halinde dolanan sokak köpekleri sadece. :kıskıs:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
O çeteler çok fena bize de saldırıyorlar gece gezmelerine çıktığımız zaman . Hiç daha yaklaşıp saldırmaya cesaret edemediler ama biri cesaret Edip saldirsa bizi yerler sanırım 10 15 köpek geziyorlar :)

Geri
Üst Alt