Sota' Alıntı:Kopeklerden Hıc Anlamam
ama
Duvar Bıraz Engın Gıbı Geldı Bana :kıskıs:
clearidas' Alıntı:Sota' Alıntı:Kopeklerden Hıc Anlamam
ama
Duvar Bıraz Engın Gıbı Geldı Bana :kıskıs:
engin derken geniş gibi mi duvarları filan biraz yardım alarak kendim yaptığım için çok profesyonel bişe olmadı ama sağlam ve baya iş görüyor açıkcası uvar:
Sota' Alıntı:clearidas' Alıntı:engin derken geniş gibi mi duvarları filan biraz yardım alarak kendim yaptığım için çok profesyonel bişe olmadı ama sağlam ve baya iş görüyor açıkcası uvar:
Duvarın Yukseklıgı Az Demek Istedım
Col Cocuk Varsa Etraf Huylandırsa Hayvanı Iyı Sonuclar Pek Hos Olmaz
Kopeklerın Tırmanamayacagı Kadar Yukseltmelısın Bence
clearidas' Alıntı:Ado' Alıntı:Hocam havalar buz kesti, senin cengaverler ne yapıyor bu havada? :
hocam rottweiler bir alman köpeği ve soğuğa çok fazla dayanıklı bir köpek. zamanında savaşlara giden insan sürülerini bile hizaya sokarlarmış. bekçi , koruma köpeği olarakta kullanılıyor genel olarak. bizimkiler yetişkin , kar vakti eksi değerlerde bile üşümezler ama kapalı bir klubesi altında yatacağı kuru bir yer olması lazım. 3 4 haftalıktan sonraki rottweiler, kuru kapalı yer olduktan sonra üşümez. hatta kar videoları var youtubeye yüklemiştim onlardan atayim bir iki tane, kar görünce deliriyorlar soğuk seviyorlar. yattıkları yerinde fotosunu atim yanda kullanmadığımız bahçemiz vardı beton döküp çevirim onlara yer yaptım. bayada geniş yuvaları oldu. altlarında yattıkları palet osb karışımı yatakları var. şimdi çektim biraz karanlık birazda yaprak dökülmüş dağanık pis duruyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kuyruğu kesik olan köpeğimizi 2 yaşında cani bir adamın elinden kurtardık şuan 10 11 yaşında. diğeri de yavruluğundan beri bende şuan 5 6 yaşında. video 3 sene öncesine ait .
clearidas' Alıntı:Sota' Alıntı:Duvarın Yukseklıgı Az Demek Istedım
Col Cocuk Varsa Etraf Huylandırsa Hayvanı Iyı Sonuclar Pek Hos Olmaz
Kopeklerın Tırmanamayacagı Kadar Yukseltmelısın Bence
yükseklik 180 185 değişiyor . yukardan balkondan çekitğim için biraz küçük çıkmış olabilir.
Sota' Alıntı:clearidas' Alıntı:yükseklik 180 185 değişiyor . yukardan balkondan çekitğim için biraz küçük çıkmış olabilir.
Cokta Yuksek Degıl
Rahatlıkla Asar O Yukselıgı O Cengaverler :
clearidas' Alıntı:Sota' Alıntı:Cokta Yuksek Degıl
Rahatlıkla Asar O Yukselıgı O Cengaverler :
işin aslı isteseler yada bilseler öğrenseler aşabilirler. ama baya uzun seneler oldu hiç yeltenen olmadı ztn kendi kafeslerinde kapalılar genelde hergün çıkıp gezdirdiğim için uslu uslu kafeslerde yatıyorlar. orta alan avlu gezme yeri evde olduğum zamanlarda salıyorum orda geziyorlar diğer türlü kafeslerindeler kafeslerde hemen hemen 8 m2 filan tanesi .
Sota' Alıntı:clearidas' Alıntı:işin aslı isteseler yada bilseler öğrenseler aşabilirler. ama baya uzun seneler oldu hiç yeltenen olmadı ztn kendi kafeslerinde kapalılar genelde hergün çıkıp gezdirdiğim için uslu uslu kafeslerde yatıyorlar. orta alan avlu gezme yeri evde olduğum zamanlarda salıyorum orda geziyorlar diğer türlü kafeslerindeler kafeslerde hemen hemen 8 m2 filan tanesi .
Youtube Tırmanma Vıdeoları Izleyınce Bıran Tereddutte Kalmıstı
Bırak Ogrenmesınler :kıskıs:
Sota' Alıntı:Hah Bende Bunu Demek Istedım
clearidas' Alıntı:Sota' Alıntı:Hah Bende Bunu Demek Istedım
en kısa zamanda komple tuğlaları sıvıyacağım gerçi yazdan beri yapacam yapamadım bir türlü . o işi yaparken 1 2 tuğla daha yükseltmek sanırım çok daha sağlıklı olur aklıma kurt düştü ürt: