Canan Karatay çok severim tüm kutapla
Biri tip okumadan bir aşı için deneysel sıvı derse güler geçerim. Canan Karatay çok iyi bir doktor, iyiki de paylaştın bunu zira düşüncemi daha doğru ifade ederim. Virüs herkesi etkilemiyor doğru ama sağlıklı bir bünyeyi, bağışıklık sistemi çok sağlam bir bireyi etkilemesi daha zor. Ne diyor ekmek yemeyin, gkuten tüketmeyin vs. Ben Canan Karatay kitaplarında ne diyorsa 4 yıl harfiyen yaptım çok sağlıklı oldum, hastalık nedir bilmedim. Ama 100 kişiden 2 kişi onun dediği gibi beslenmiyordur, maddi olarak da o beslenme sistemini kaldırmak zor. Ülkede temel gıda ekmekden başka birsey yenmez, gerekli vitaminler alinamamakta. Büyük kesimi sağlıksız, beslenen, ekmek, gkuten tüketen bir ülkede korona kırar geçirir. Ekmek, gkuten tüketen ve bağışıklığı sağlam olan çok az insan vardır. Bu durumda aşıya ihtiyaç vardır. Ben doktor değilim zaten doktor gibi çok kişiyi ölmekten kurtaran bir aşıdan sıvı diye bahseden kişiye gülerim. Tartışmayı biliyorum, bilmeyen sen olabilirsin bence. Ben nerede agresif bir hal aldım? Millet ekmekle karın doyuruyor sen bağışıklık sistemi yüksek seviyedeymis gibi konuşuyorsun. Verdiğin video aslında dediğini çürütüyor dolaylı şekilde. Neyse ben ne diyorsam, kimin söylediği bana komik geliyorsa aynen arkasındayım. Olmak istemeyen olduğunda acı ceksede üzülmüyorum. Korona olan arkadaşımla 6-7saat aynı masada içki içtik bana bulaşmadi, aşım vardı ben olmadım. Sorun şu bulaştığı zaman benim bağışıklık sistemim bunu kaldırırmi bilemiyorum. Geç olmadan yaptırmak en doğrusu. Olmayanda ne hali varsa görsün hayat onu