Başta banada aynı cevabı verdiler bu üründekini sorunca asagıdaki cevabı verdiler
TFT LCD diyor IPS veya VA dan farkı nedir bu panelin
Başta banada aynı cevabı verdiler bu üründekini sorunca asagıdaki cevabı verdiler
Seri no sorarmısınızTFT LCD diyor IPS veya VA dan farkı nedir bu panelin
bu dedikleriniz panellerin özellikleri ile alakalı panel üreticisi önemliTFT LCD diyor IPS veya VA dan farkı nedir bu panelin
bu dedikleriniz panellerin özellikleri ile alakalı panel üreticisi önemli
Arkadaşlar tvnin kutusu biraz deformeydi ve arkasınka arızalı onarım yapıldı yazısı vardı değişim talep edicem pazartesi günü. Televizyon çalışıyor ama ileride problem çıkarabilir diye düşündüm.
Evet. Bimdeki arkadaş genel müdürlüğe yazı yazdı. Tv şu an açık görüntü ses kalitesi kanallar arası geçiş çok güzel ama sonradan problem olur diye değişim olmazsa iade edicem.Kurulumu siz mi yaptınız?
Evet. Bimdeki arkadaş genel müdürlüğe yazı yazdı. Tv şu an açık görüntü ses kalitesi kanallar arası geçiş çok güzel ama sonradan problem olur diye değişim olmazsa iade edicem.
ürünü online olarak internet siteleri üzerinden mi satın aldınızArkadaşlar tvnin kutusu biraz deformeydi ve arkasınka arızalı onarım yapıldı yazısı vardı değişim talep edicem pazartesi günü. Televizyon çalışıyor ama ileride problem çıkarabilir diye düşündüm.
Aynen bimdeki arkadaş kesin iade alabileceğini söyledi. Ben değişim istedim tv gerçekten çok iyi.O riski almasaydınız keşke, umarım firma çamura yatmaz. Geçmiş olsun.
Bimden aldımürünü online olarak internet siteleri üzerinden mi satın aldınız
Oooo,Göz-Göz ,hoşgeldin aramızaAynen bimdeki arkadaş kesin iade alabileceğini söyledi. Ben değişim istedim tv gerçekten çok iyi.