Dijitsu da Vestel üretimi ve üstüne üstlük Bir de Android ile geliyormuş ve 400 tl daha uygun Hİ LEVEL den kesinlik ile değerlendirilmesi gereken bir ürünLG panel vestel üretim hilevel varken 400 lira için dijitsulara filan bulaşmayın bence.
Dijitsu da Vestel üretimi ve üstüne üstlük Bir de Android ile geliyormuş ve 400 tl daha uygun Hİ LEVEL den kesinlik ile değerlendirilmesi gereken bir ürün
Cevab gelmesini bekliyordum Vestel diye biliyordum ama daha önceki araştırmalarım dan geri de şu an nette bilğiye ulaşamadımVestel üretimi olduğuna emin misiniz?
Vestel üretimlerinde genelde "Vestel Servis Güvencesinde" diye yazar ama?
Cevab gelmesini bekliyordum Vestel diye biliyordum ama daha önceki araştırmalarım dan geri de şu an nette bilğiye ulaşamadım
Doğru dur hitachi ile karıştırmışımhitachi ile karıştırdın sanırım hocam , dijitsunun vestelle alakası yok
Vestel üretimi olduğuna dair bir bilgiye rastlayamadım.Vestel üretimi olan ürünleri satarlerken,zaten vestel garantisinde diye yazıyorlar büroşürlerinde.Ben mi yanılıyorum?Dijitsu da Vestel üretimi ve üstüne üstlük Bir de Android ile geliyormuş ve 400 tl daha uygun Hİ LEVEL den kesinlik ile değerlendirilmesi gereken bir ürün
Yaw arkadaş şimdi bu tarz tv ler nedir ne değildir özellikleri nedir net bisey marka desen muamma bide 4k+Android ve fp ürünü gibi duruyor şimdi bide bunun eksik özellikleri illa var.