ya sunny ya da awox üretimi bu tv ler. Vestel değil.Vestel üretimi olduğuna dair bir bilgiye rastlayamadım.Vestel üretimi olan ürünleri satarlerken,zaten vestel garantisinde diye yazıyorlar büroşürlerinde.Ben mi yanılıyorum?
ya sunny ya da awox üretimi bu tv ler. Vestel değil.Vestel üretimi olduğuna dair bir bilgiye rastlayamadım.Vestel üretimi olan ürünleri satarlerken,zaten vestel garantisinde diye yazıyorlar büroşürlerinde.Ben mi yanılıyorum?
awox'a benzetenler var. str li modeline. düşün awox'un bile alt markası yani.ya sunny ya da awox üretimi bu tv ler. Vestel değil.
Vestel üretimi olduğuna dair bir bilgiye rastlayamadım.Vestel üretimi olan ürünleri satarlerken,zaten vestel garantisinde diye yazıyorlar büroşürlerinde.Ben mi yanılıyorum?
[/QUOTE kafam karıştı buda bir Türk markası mı acaba kardeşim Türk markalarını destekleyelim de Samsung LG dünyayı ele geçirdiği gibi TV konusunda Türkiye yi de affetmeyecek ben Vestel markası aldım
s.a bende birtane mutfakta kullandığım 32 inc dijutsu var memnunum salonda jvc 55 inc var oda is görüyor eger ps4 pro icin uygun olursa 55 inc dijitsuyu alacağım gibi.
Olmadığını gösteren link attım zaten arkadaşa sevgili umutVestel üretimi olduğuna emin misiniz?
Vestel üretimlerinde genelde "Vestel Servis Güvencesinde" diye yazar ama?
Cevabı hemen yukarıda link olarak verdim zaten,tıklamamışsın demekki ,vestel ayrı ,bu firma ayrı sevgili ÖnderahmedCevab gelmesini bekliyordum Vestel diye biliyordum ama daha önceki araştırmalarım dan geri de şu an nette bilğiye ulaşamadım
Vestel üretimi değil sanırım ,kendi web sitelerinde "Vestel" tabiri geçmiyor ,yoksa tamamen haklısın ,en azından" vestel servis güvencesi" yazarlardıVestel üretimi olduğuna dair bir bilgiye rastlayamadım.Vestel üretimi olan ürünleri satarlerken,zaten vestel garantisinde diye yazıyorlar büroşürlerinde.Ben mi yanılıyorum?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
üstadlar da bilgi veriyor zaten, buna rağmen illa almak isteyen alır bu bilgiler ışığında, benzer fiyatta bambaşka ürünler de alabilir herkesin özgür iradesi sadece demedi demeyin
İşte bu vestel güvenceliKoşun koşun arkadaşlar fırından yeni çıktı boş verin dijitsuyu falan bu Android
Hemde android ama bu resim Vestel üretimi Hİ level e ait fakat gerçek satışa çıkacak olan sunny üretimi Hİ level olabilirİşte bu vestel güvenceli
Yok sanmam yazacağım ama "olmaz" da diyemiyorumHemde android ama bu resim Vestel üretimi Hİ level e ait fakat gerçek satışa çıkacak olan sunny üretimi Hİ level olabilir
Sunny üretimi. Farklı görsel kullanılmış.Koşun koşun arkadaşlar fırından yeni çıktı boş verin dijitsuyu falan bu Android