Y
yalcinkaya040
Aktif Üye
- 10 Ara 2019
- 74
- 44
mail attim ozellikleriyle ilgili gelen cevap görseli ekte
hangisini kullanmıyorsunuz diye sorsaymışsınız keşke. daha kısa bir cevap alırdınız.Cihaz panel markasini sordum aldiğım cevap şu şekilde
Merhaba,
HDR, WİFİ VAR ,
ÜRÜNLERİMİZDE SAMSUNG/LG/ CMO /CSOT/AUO PANEL KULLANILMAKTADIR
sordum sormamızmıyım 0850 460 06 66 ayrıntılı bilgi alabilirmişim.hangisini kullanmıyorsunuz diye sorsaymışsınız keşke. daha kısa bir cevap alırdınız.
Şu bölge sorumlusunun telini pm den atar mısınız. İlerde lazım olur belki.Ben Vestel aldım en azından şimdilik servisten memnunum. Kurdular sonra Vestel mesaj attı servisten memmun musunuz değerlendirme linki gönderdi. Sonra Bölge yetkili servis aradı tekrar sordu memnun kaldınız mı sorun var mı dedi konuştuk felan en son da numarayı verdi bir soru olursa ulaşabilirsiniz diye. TV yi daha kullanmadım bile ama servis iletişim iyi ve kurulum için tam verdikleri saatte geldiler.
Yani işin aslı alım sonrası hizmet önemli. Önceliğimiz dijitsu nedir kimdir ne değildir olmalı. Awox markadan da bunun için uzak durdum.
Hangi ildesiniz? Her il ve ilçeye farklı servisler bakıyor.Şu bölge sorumlusunun telini pm den atar mısınız. İlerde lazım olur belki.
Sunny üretimi. Farklı görsel kullanılmış.
Bimde satılacak olan 55" tv panelin markasimi yoksa 49" olanın mı?paneli ögrendim chot panel bakındım çin malı paneli
55 inch olanın kiBimde satılacak olan 55" tv panelin markasimi yoksa 49" olanın mı?
panel bilgisi sorduğumda bu şekilde bir cevap almıştımpaneli ögrendim chot panel bakındım çin malı paneli
Başta banada aynı cevabı verdiler bu üründekini sorunca asagıdaki cevabı verdilerpanel bilgisi sorduğumda bu şekilde bir cevap almıştım
ÜRÜNLERİMİZDE SAMSUNG/LG/ CMO /CSOT/AUO PANEL KULLANILMAKTADIR
senin dediğin gibi chot panelİ biraz arastirdim ve 55" modele denk gelmedim mailde yazan CSOT olabilirmi acaba, chot olduğuna eminmisiniz?