RUHİTAN
Aktif Üye
- 11 Tem 2021
- 260
- 65
Valla sırf marka diye içeriği düşük bir bilgisayar yerine, içeriği ve bileşenleri güçlü bir bilgisayarı yeğlerim. Asus tabiki güzel bir marka ama hem dandik bilgisayarları var hem de muhteşem. Aynı ayarda bir Asus almak isterseniz, fazladan bir-iki bin lira vermek gerekir ki buna karşıyım. Bir zamanlar güçlü bir Casper almıştım. Yedi yıl kullandım. Ekran kapak menteşesini kırmasaydım, hala kullanabilirdim. Masraf yapmak istemedim. Artık önemli olan marka değil. Kullanılan bileşenler.Açıkçası kızımız psikoloji okuyor. Şu an marka takıntıları var gibi. MSI, ASUS, LENOVO istiyorlar.Ama ben farklı ve güzel önerileri de değerlendirebilecekleri kanısındayım. Şu an 2 sınıf. Geçen yıl pandemiden dolayı uzaktan takip etti. Sürekli yanında taşımayacak bilgisayarı, film-video izler, word-excel üzerinden ödevlerini yapar. Aldıkları makineyi mezun olduktan sonra da kullanmasını istiyorlar, 3 yıl sonra video izlerken takılmalar olmasın. Sizlerin de fikirleri doğrultusunda onlara öneride bulunabilirsem katkınızdan dolayı mutlu olacağım.