T
Turbo k.arza78
Aktif Üye
- 18 Mar 2017
- 592
klima mu bu ya ha 10 tl yakmış ha 15 tl yakmış ayda
Tek fazlı tarife, hesaplaması kolay.klima mu bu ya ha 10 tl yakmış ha 15 tl yakmış ayda
Neyin inadı?Hocam inadın boşuna, sana diyorum ki yazılım açılması en dandik SSD'de bile fark eder.
İkisinin veriye ulaşma mantığı ve süresi farklı.
Koca internet, aç bak eski işlemciler kaç watt tüketiyor, yenileri kaç watt. Ona göre konuşalım.
Yazılımlar bile yeni teknolojilere, komut setlerine ayak uydurarak yoluna devam ediyor.
İnternet tarayıcısı bile kullanılamıyor zamanla.
Ben burda kimseye mal satmakla uğraşmıyorum.
Yazılımlar aynı kaynağı tüketmiyor, mevcut işlemciler mevcut işletim sistemlerine yetmiyor.Neyin inadı?
Ben tecrübemi paylaşıyorum arkadaşla. Ben laptopuma SSD taktim ve çok verim aldım. Sanırım yeteri kadar açık bir cümle:-)
Tüketim konusunda kendin çalıp kendin oynuyorsun benim bir iddiam oldu mu?
A++ bir cihaz bulup önerde alsın arkadaş az yakar çok kaçar?
Tek fazlı tarife, hesaplaması kolay.
Buyrun, hala karar veremediniz mi?merhaba umut barış hocam
Buyrun, hala karar veremediniz mi?
borsadan vurayım biBuyrun, hala karar veremediniz mi?
Dostum bu ara iyi gidiyor diye sakın kaldıraca/margine falan girme he ?borsadan vurayım bi
en kral bilgisayarı alacağım
ama önce borsadan para vurmam lazım çok
Madem köşeyi dönmek lazım sana Tavsiye verebilirim çevren varsa sana 9 sağlam güvenilir eş dost akraba lazımborsadan vurayım bi
Umarım kazanırsınız. Simulasyon, bot çalıştırma gibi işlere girmeyecekseniz max. 10 milyarlık cihaz yeter.borsadan vurayım bi
Dostum bu ara iyi gidiyor diye sakın kaldıraca/margine falan girme he ?
O zaman bol kazançlar dilerim. Gedik çok fazla hizmeti ücretli verdiği ve makaslar yeterince dar olmadığı için reel borsaya bir türlü adım atamadım. Reel borsaya en yakın şey olan forexler de komisyoncu tuzağı. Kripto desek zaten paranın çıkış amacıyla alakasız işletiliyor. O yüzden artık en büyük yatırımım indirimdeyken kedi maması almak.onlara girmem hisselere girerim
hisse senedini aldınmı 5 sene bakmayacaksınO zaman bol kazançlar dilerim. Gedik çok fazla hizmeti ücretli verdiği ve makaslar yeterince dar olmadığı için reel borsaya bir türlü adım atamadım. Reel borsaya en yakın şey olan forexler de komisyoncu tuzağı. Kripto desek zaten paranın çıkış amacıyla alakasız işletiliyor. O yüzden artık en büyük yatırımım indirimdeyken kedi maması almak.
Bol kazançlar dilerim tekrar.