merhaba adem bey sizde olmasanız awoxu televizyonu anlatan olmayacak sağ olun. hepsiburada dan awox k5500rst 4k/s modelini aldım. televizyona bir gün önce internetten software yazılım geldi yükledim. açtım yazılım sürümü hala 6.0 görünüyordu.sadece uygulamaların arka planı siyah renk olmuştu. tv çalışıyordu akşamına tv kapanıp açıldığında sadece siyah bir ekran geldi. youtube dan videolarınızı izledim her yöntemi denedim.yazılım hariç.sonra buradaki önerdiğiniz yazılımı yüklemeyi denedim bi ara yüzde 26 ya kadar geldi sonra ekranda mavi siyah renk belirdi kaldı.kapatıp açtım yine sadece siyah ekran var. awox açılma yazısı vs. görünmüyor. öylece kaldı ekranda sadece siyah ekran açık bi şekilde duruyor.yazılım ı bulup yükleyeyim dedim tv arkasına 14 11 19 tarihli olduğunu gördüm. elinizde yazılım mevcutsa yollarsanız sevinirim. Servis i de aradım fakat ancak bayramdan sonra gelip bakabileceklerini söylediler. çok uzun bi süreç yazılım olsa kendim halledebilirim elinizde varsa yollarsanız çok sevinirim.e posta adresim
serveticen@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim.