Peki ,tvye reset atma durumu var mı acaba , - aklıma gelenleri yazıyorum ,bu tvden bende olmadığından ancak aklıma gelenleri aktarıyorum- ,bir de sanki böyle bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum,veya bir konu içinde geçti mevzusu.YAZILIMDAN ÖNCE OTOMATİK ARAMA YAPINCA KANALLAR ÇIKIYORDU ŞİMDİ HİÇBİRİ YOK
Lütfen video çekerseniz sevinirim. Hiç başarılı olamadım maalesef. Teşekkürler.Sorun devam ediyor ise bir kısa video çeker atarım isterseniz.
İlk mesajda.slm awox tv yazılımını nasıl nerde indiririm yardımcı olurmusunuz
Hemen servis güzel kardeşim.
Gelen servis kardeşimize de selamlarımı ilet lütfen
Ben böyle bir sorun ile karşılaşmadım, konuya Network gözü ile bakmak lazım.Adem bey Merhaba b205500sa model tv aldım, internet hızım 75 MB. tv üzerinde Kabloyla 21 kablosuz 15-16 Mgb hızında baglantı alabiliyorum ancak tv android 6 ile geldi. internet modem gibi cihazlarımda bir sorun yok. bu sorunla hiç karşılaştınız mı çözüm öneriniz nedir? iade etmek için yeterli bir sebep mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem bey Merhaba b205500sa model tv aldım, internet hızım 75 MB. tv üzerinde Kabloyla 21 kablosuz 15-16 Mgb hızında baglantı alabiliyorum ancak tv android 6 ile geldi. internet modem gibi cihazlarımda bir sorun yok. bu sorunla hiç karşılaştınız mı çözüm öneriniz nedir? iade etmek için yeterli bir sebep mi
iade mi etmeliyim bu durumda? bu iade sebebi midir sizce? ya da değişim talep mi etmeliyimKabloyla bile yüksek hız alınamıyorsa sorun TV'dedir bence.
Ya yazılım sorunludur, ya da yazılım ile chip iyi çalışmıyordur.